Etichetele cosmeticelor fac promisiuni care ne incanta. Asa ca ne asteptam de la ritual de frumusete sa dea rezultatele promise. Dar tot etichetele specifica si faptul ca avem cateva obligatii pentru ca produsele sa-si faca treaba. Iti spunem ce gresesti in relatia cu cremele, mascara si produsele solare.

beauty rutina sabotata prin depozitarea gresita a cremelor

Ritual de frumusete – Cata grija ai de creme?

Iti cumperi cele mai bune creme, le folosesti cu sfintenie intr-un ritual de frumusete care aparent nu are minusuri, si totusi nu esti multumita.

Rezultatele unui ritual de frumusete depind foarte mult de felul in care iti tratezi produsele cosmetice. Oricat de bune ar fi, ele se lupta doar cu deshidratarea, ridurile, punctele negre sau petele. Nu se pot lupta si cu ignoranta ta.

Problema: cel mai adesea, depozitezi gresit nepretuitele creme din care consumi cu religiozitate si strictete. De aici si lipsa lor de eficacitate. Daca le tii in baie, intr-un spatiu deschis, expuse la umezeala si caldura, nu trebuie sa te mire ca nu functioneaza cum iti promite eticheta intr-un ritual de frumusete. Mai ales daca ai si prostul obicei de a lasa cremele fara capac sau cu capacul neinfiletat corect. Tot eticheta iti spune si ce obligatii ai pentru a asigura conditiile optime pentru produs.

Solutia: Tine-le mai bine in dormitor, pe masuta de la toaleta. Acolo nu exista o sursa constanta de lumina si caldura si nu e umezeala. Sau, daca vrei neaparat sa nu le muti din baie, adaposteste-le intr-un dulap care se inchide bine. Si nu-l lasa niciodata cu usa deschisa!