Beneficiile apei sarate tineri piscina

Suntem puse pe drumetii in cautarea celor mai frumoase locuri din Romania unde ne putem rasfata si profita de natura. Descoperim beneficiile apei sarate, la Danubius Health Spa!

Detinem resurse valoroase si putem organiza o minivacanta wellness, chiar in Romania. Daca vrei sa profiti de beneficiile apei sarate, iti recomandam experienta bazinelor incalzite, de la Sovata. Danubius Health Spa a creat pachete de vara irezistibile si pot sa-ti spun ca dupa cateva zile de tratamente Spa, in mijlocul naturii, vei resimti imediat efectele.

Te-ai gandit vreodata ca simpla imersie in apa sarata poate trata o multime de afectiuni? Dar nu e vorba despre orice apa, ci de cea extrasa din Lacul Ursu – singurul lac heliotermic din Europa. Danubius Health Spa Resort detine bazine incalzite pentru tratamentele cu apa sarata hiperconcentratata.

Iata doar cateva dintre beneficiile apei sarate:

1. Tratamentele in apa sarate au efect antiinflamator si regenerant, la nivelul sistemului locomotor: durerile sunt diminuate, iar mobilitatea articulara si flexibilitatea musculara cresc.

2. Tratamentul anumitor afectiuni ginecologice. Cantitatile crescute de sare si de substante organice din apa reprezinta un tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina, dar si pentru tratarea infertilitatii.

Beneficiile apei sarate de la Sovata

3. Ameliorarea anumitor afectiuni ale pielii, ca psoriazisul.

4. Apa sarata este folosita si sub forma de aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii: rino-faringite, sinuzite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

Afla mai multe despre beneficiile apei sarate, despre terapiile si pachetele de vara Danubius Health Spa Resort, direct pe site-ul oficial: www.danubiushotels.ro.