Cand vrei sa fii in tendinte, nu trebuie sa renunti la ce-ti place, ci doar sa adaptezi. Iti spunem sa transformi clasicele bucle de printesa facute cu drotul in cele mai hot bucle cu placa. Sunt coafura vedeta a momentului, atat pentru parul lung, cat si pentru cel scurt.

bucle cu placa femeie
Nu este deloc dificil sa ai o coafura superba, chiar daca iti faci bucle cu placa acasa

Bucle cu placa pe par lung

Una dintre coafurile care au starnit interesul femeilor la sfarsitul anului trecut si castiga din ce in ce mai multa popularitate sunt buclele realizate nu cu drotul, ci cu placa.

Multe tendinte beauty au fost depasite si inlocuite de variante mai cool. Printre ele si trendul buclelor perfecte, de printesa. In locul lor, au venit in prim plan variantele lejere, acele bucle facute cu placa ce par mai degraba niste onduleuri naturale.

Cum faci bucle cu placa pe par lung

Ai nevoie de o placa de par lata.

Daca vrei un look asemeni lui Jourdan Dunn, inconfundabilul inger Victoria’s Secret, trebuie sa renunti la drot. Foloseste placa de par pe suvite medii ca grosime. Infasoara o suvita pe placa ceramica, de la nivelul la care vrei sa se formeze onduleurile. Dupa cum vezi, buclele modelului nu incep din crestet ci de la nivelul obrajilor in jos. Nu prinde varful suvitei in placa si nu insista mai mult de 10 secunde.

Truc: Foloseste totdeauna spary de protectie pentru par inainte de a folosi placa!