picioare obosite produse

Una dintre problemele noastre, ale femeilor, este senzatia de picioare obosite de la finalul unei zile petrecute pe tocuri, la 30 de grade! Iata 3 produse pentru o revigorare instanta!

Vara aceasta picioarele tale nu trebuie sa se lipseasca de aceste 3 produse minunate pentru picioare obosite, care vor oferi ingrijire si revigorare din plin, pentru ca tu sa te poti buzura de zilele si serile calde de vara!

Produse pentru picioare obosite de care ne declaram dependente:

Ingrijire optima pentru pielea picioarelor

Ivatherm propune o crema reparatoare ce ofera ingrijire picioarelor tale in sezonul estival, cand sandalele cu tocuri sunt accesoriile preferate. Actiunea exfolianta si cea hidratanta sunt oferite de catre acidul salicilic si glicerina din compozitie, ce au grija de aspectul si sanatatea picioarelor tale. In plus, pielea acestora va fi calmata si racorita datorita apei termale Herculane.

Crema pentru ingrijirea picioarelor, Ivatherm, 39 Ron;

O solutie racoritoare pentru picioare obosite!

Noutatea verii vine de la Avon sub forma unei spume racoritoare ce combate cu succes senzatia de picioare obosite. Aceasta reuseste sa iti calmeze picioarele, lasand in urma o senzatie racoritoare. Pielea ta va fi reimprospatata si ingrijita, spuma racoritoare de la Avon oferind  confort la finalul unei zile toride de vara.

Cooling crackling mousse, Avon, 14,99 Ron;

Ingrediente naturale

Un alt produs menit sa ofere o senzatie de reimprospatare picioarelor este balsamul racoritor de la VivaNatura. Eucaliptul din compozitie are drept rol revigorarea sistemului circulator, avand si un efect racoritor ce calmeaza cu adevarat senzatia de picioare obosite. In plus, circulatia venoasa va fi imbunatatita dupa utilizarea acestui balsam, datorita ingredientelor active, precum menta, rozmarin, castan, scortisoara sau ceai verde.

Balsam Picioare Obosite cu eucalipt, VivaNatura, 14,07 Ron (vivanatura.ro);