Ondulatorul conic Philips cu invelis din catifea este noul tau aliat pentru coafuri rezistente

Cateva coafuri simple si rezistente mi-au atras atentia la inceput de an. Si, bineinteles, am investigat ustensilele care ne ajuta in acest demers.  Iti fac cunostinta cu ondulatorul conic Philips HP8619!

Nou-nout, ondulatorul realizeaza bucle si onduleuri rezistente. Mai mult, iti protejeaza parul, si este astfel proiectat incat nu risti sa-ti arzi accidental mainile in timpul coafatului. Are un invelis din catifea pentru protectia si confortul parului. Suvitele de par nu mai aluneca de pe tamburul ondulatorului, iar tu te coafezi in conditii depline de siguranta.

Coafuri simple si rezistente: protectie si avantaje

Tamburul acestui ondulator are dimensiuni de la 13 mm (varful), la 25 mm (baza) si te ajuta sa dai buclelor un aspect natural. Are un timp de incalzire de 45 de secunde, suport integrat pentru asezare, setare pentru oprirea automata dupa 60 de minute. Este usor de folosit, eficient si extrem de sigur!

Un alt atu pentru incepatoare il reprezinta indicatorul Curl Ready care te anunta cand bucla este gata prin emiterea unei alerte sonore. Cu ajutorul afisajului digital alegi setarea potrivita in functie de tipul tau de par, iar ondulatorul selecteaza automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde, pentru fiecare suvita.

Cum sa-ti pregatesti parul pentru a obtine bucle irezistibile

1. Periaza parul pentru a-l descurca.

2. Desparte parul in suvite de la 2 la 4 cm (suvite mai groase pentru onduleuri largi sau suvite mai subtiri pentru bucle mai fixe), in functie de rezultatul pe care ti-l doresti.

3. Seteaza temperatura potrivita tipului tau de par (160°C pentru  par subtire, 170-180°C pentru par normal si 190-200°C pentru par gros).

4. Tine ondulatorul vertical si indreapta-l in directia opusa capului si fetei (mai jos, poti observa modelul).

5. Infasoara suvita de par, in spirala, incepand de la radacina parului, de la capatul mai lat al tamburului, spre varf. Prinde cu degetele varfurile suvitei la capatul rece al ondulatorului si apasa indicatorul Curl Ready. Semnalul sonor va marca inceputul duratei de coafare.

6. Cand bucla este gata, vei auzi o alerta sonora repetata de trei ori. Atunci trebuie sa eliberezi suvita, incepand de la varf spre radacina. Repeta strategia pentru toate suvitele.

7. La final, desparte buclele cu degetele. Poate parea greoi, dar pentru coafuri simple si rezistente pe un par mediu, ca lungime, si subtire ca tipologie, ai nevoie de doar 20 de minute. Ca la coafor!

Ondulatorul conic Philips HP8619, 210 lei (pretul poate varia in functie de magazin)

Foto: Philips