Pages: 1 2

rimel pentru volum gene femeie

Orice femeie iubeste rimel pentru volum! Insa nu e totul sa o avem in portfard si sa o folosim zilnic. Ca produsul sa creeze acest efect spectaculos pentru a care a fost inventat, trebuie sa evitam 3 greseli comune si sa respectam 5 reguli de aur.

Cine nu are rimel pentru volum, trebuie sa faca o vizita la beauty shop! Cu un buget relativ mic – costul pentru o mascara – si cateva trucuri istete, vei transforma rapid machiajele de care te-ai plictisit. 

Problema este ca nu toate folosim rimel pentru volum asa cum ar trebui pentru a ne bucura de efecte cu adevarat spectaculoase. Ba chiar facem greseli la aplicare, iar urmarea este un look de care nu suntem fericite, un efect de gene false pe care nu-l vrem. Sa incepem discutia cu partea mai putin placuta: greselile.

Scopul unui rimel pentru volum e sa creeze priviri intense, nu ochi imbatraniti

Greseli pe care le faci cand aplici rimel pentru volum

Daca nu esti multumita de genele tale dupa ce ai folosit un rimel pentru volum, se prea poate sa nu fie vina ta, ci a produsului. Fie s-a invechit – de aceea iti recomandam sa faci curat in portfard la intervale regulate. Fie ai ales un produs cu o reputatie indoielnica – motiv pentru care iti spunem sa nu cumperi cosmetice decat din magazinele specializate; niciodata de la taraba.

Dar e posibil si sa faci greseli cand aplici mascara de volum, iar cele mai comune sunt acestea:

1. Iei o cantitate prea mare de rimel pe perie. Lucrul acesta se traduce printr-o incarcare neplacuta a genelor, care ajung sa se lipeasca intre ele de la exces.

2. Dai din abundenta rimel si pe genele de jos. Produsul va curge in curand pe pielea fina de sub ochi, il vei intinde cu degetele si va parea ca ai cearcane. In plus, incarcarea excesiva a genelor inferioare cu rimel pentru volum are un efect de imbatranire. Iar noi ne dorim un machiaj care intinereste!

3. Aplici rimel doar pe varfurile genelor. Ca urmare, ele nu sunt invelite uniform de stratul de rimel si arata ciudat.

Citeste in continuare cele 5 conditii pentru a obtine gene impecabile si priviri intense cu rimel pentru volum

Pages: 1 2