cele mai tari modele din lume

Pana sa ajunga cele mai tari modele din lume, frumoasele marilor show-uri de moda au fost fete obisnuite – mergeau la mall, invatau sa danseze ori mancau fast-food. N-aveau ele habar ca intr-o buna zi vor ajunge celebre! Norocoasele au iesit din anonimat cand nici nu s-au asteptat!

Te-ai intrebat vreodata cum ajung top-modelele top-modele? Da, sunt frumoase. Acesta poate fi un raspuns (sau o conditie!). Dar daca ti-a trecut prin cap ca cele mai multe au ajuns sa fie vedetele din industria modei fiindca cunosteau pe cine trebuie, ei bine, nu-i asa!

Multe dintre cele mai tari modele din lume au ajuns oarecum intamplator unde sunt astazi. In cazul celor mai multe dintre ele, povestea parca e trasa la indigo: intr-o zi oarecare din viata lor de adolescente au fost descoperite de un scouter (n.r – reprezentant al unei agentii de modeling) care le-a facut celebre. Iata cateva povesti despre cum au fost descoperite cele mai tari modele din lume!

Cele mai tari modele din lume si povestile lor

Gisele Bundchen (35 de ani)

Gisele Bundchen, cel mai bine platit model din lume, a fost descoperita de un scouter in timp ce era la cumparaturi intr-un mall din Sao Paolo, Brazilia, cand avea 13 ani. Manca un hamburger. La 16 ani, a ajuns la primul ei Fashion Week la New York.

cele mai tari modele din lume
Giselle Bundchen

Kate Moss (41 de ani)

Cand era mica, Kate Moss nu s-a gandit niciodata ca va aparea pe coperta revistei britanice Vogue de nu mai putin de 30 de ori. Ea a fost descoperita de scouterul Sara Doukas, pe cand avea 14 ani, in aeroportul JKF din New York.

cele mai tari modele din lume
Kate Moss

Miranda Kerr (32 de ani)

Miranda Kerr e putin atipica a fost descoperita dupa ce a castigat un concurs de modeling pentru Dolly Magazine, pe cand avea 13 ani. Imediat dupa, a semnat un contract cu o companie australiana de imbracaminte. Apoi s-a mutat la New York si a devenit una dintre cele mai cunoscute top-modele Victoria’s Secret.

cele mai tari modele din lume
Miranda Kerr

Alessandra Ambrosio (34 de ani)

Cand avea 12 ani, Alessandra Ambrosio a inceput un curs de modeling, in Brazilia. La 14 ani a fost aleasa finalista a concursului Elite Model Look si de aici cariera ei a luat avant, ajungand sa se numere printre modele Victoria’s Secret.

cele mai tari modele din lume
Alessandra Ambrosio

Cara Delevigne (23 de ani)

Modelul momentului, britanica Cara Delevigne, care se plimba la brat cu Karl Lagerfeld de parca ar fi prietenul ei cel mai bun, a ajuns pe podium fiindca si-a dorit. Si fiindca asa s-au intamplat lucrurile. “Am fost prietena foarte buna cu Genevieve Garner, inca de cand aveam cinci ani (n.r – Genevieve este fiidca Sarah Doukas, cea care a descoperit-o pe Kate Moss, CEO la Storm Model Management). Nu m-am gandit niciodata sa fac modeling”, spunea Delevigne pentru thetelegraph.com in iunie 2011.

cele mai tari modele din lume
Cara Delevigne

Karlie Kloss (23 de ani)

A fost descoperita cand avea 13 ani, intr-un mall din Saint Louis (Missouri, SUA). Intr-un interviu CBS a declarat ca pana atunci nu mai mersese niciodata cu avionul, iar acum “traieste” intr-un avion datorita meseriei de model care o “obliga” sa calatoreasca mult.

cele mai tari modele din lume
Karlie Kloss

Coco Rocha (27 de ani)

A fost descoperita in timpul unui concurs de dans in Vancouver (Canada). Fiica scouterului Charles Stuart participa si ea la acest concurs. El a observant-o pe Coco si i-a propus sa devina model. Desi nu se gandise niciodata ca va face asta in viata, Coco este acum unul dintre modelele preferate ale unor designer ca Stella McCartney, Christian Lacroix sau Marc Jacobs.

cele mai tari modele din lume
Coco Rocha

Behati Prinsloo (26 de ani)

Behati Prinsloo, originara din Namibia, era in vacanta, in Cape Town, impreuna cu bunicii. A fost descoperita intr-un magazin alimentar de acelasi scouter care a descoperit-o si pe Kate Moss. Avea 16 ani si s-a mutat la mutat rapid la New York unde a inceput sa aiba show-uri pentru Prada si Chanel.

cele-mai-tari-modele-din-lume-behati-prinsloo
Behati Prinsloo

Lily Cole (27 de ani)

Modelul britanic a fost descoperit intr-un fast food, in timp ce manca un hamburger cu prietenii. Avea 14 ani. A fost preluata de agentia care le-a facut celebre pe Kate Moss si Cindy Crawford si a ajuns sa defileze pentru Prada, Chanel, Lous Vuitton si toti marii din industrie!

cele mai tari modele din lume
Lily Cole

Doutzen Kroes (30 de ani)

Pe cand avea 18 ani, olandeza Doutzen Kroes a trimis cateva fotografii cu ea la o agentie de modeling. A fost acceptata imediat si trimisa la New York, unde a devenit rapid unul dintre ingerii Victoria’s Secret.

cele mai tari modele din lume
Doutzen Kroes

  Foto: Guliver