Daca nu te-ai imprietenit pana acum cu un ondulator de gene, e cazul sa o faci! Iti alungeste genele incredibil si daca mai pui si putina mascara, efectul e wow: privire deschisa si ochi mai mari! Secretul e sa stii sa folosesti ondulatorul corect!

ondulator de gene femeie
Putine femei folosesc un ondulator de gene, desi nu ar trebui ca acesta sa le lipseasca din poseta! Iata cum trebuie sa folosesti corect un ondulator de gene astfel incat sa obtii maximum de alungire intr-un timp foarte scurt

Nu-ti fie frica de un ondulator de gene!

Pasul 1: Inainte de a incepe sa ondulezi genele, ar trebui sa fie curate, fara mascara pe ele. Deschide ondulatorul de gene si pozitioneaza-l cat mai aproape de radacina genelor.

Pasul 2: Incepe sa apesi usor pe ondulator pana cand simti ca ai prins toate genele. Ai grija sa nu-ti ciupesti pielea. Tine strans 10 secunde.

Pasul 3: Muta ondulatorul pe centrul genelor si apasa usor pana il strangi. Repeta aceasta miscare si spre capatul genelor. Treci si la celalat ochi. Iata cum poti sa-ti faci ochi frumosi in mai putin de 5 minute!

Bine de stiut atunci cand folosesti un ondulator de gene:

Poti folosi mascara numai dupa ce ai ondulat genele. Altfel, se lipesc si le poti smulge foarte usor. Foloseste o mascara cremoasa, care sa fie special creata pentru volum si alungire.

Poti folosi un ondulator de gene si daca ai genele scurte! Important e sa gasesti un ondulator mai plat, care sa curbeze genele mai putin.

Foto: Guliver