Un nou trend pentru sezonul cald: parfumurile de par. Iti prezentam 3 variante de parfum de par, create de extravagantul brand Byredo, in colaborare cu unul dintre cei mai populari hair-stylisti din lumea modei. Punem pariu ca te vor cuceri, de la prima aplicare!

parfum de par sticle
Parfum de par Byredo Hair Perfume Collection

Byredo: parfum de par

Noile elixiruri de par create de Byredo au luat nastere cu ajutorul unuia dintre cei mai talentati hair-stylisti: Christiaan Houtenbos. Revista Vogue spune ca “in mai bine de patru decenii de activitate, Christiaan se numara printre hair-stylistii care au compus coperti Vogue si a fost creatorul tuturor marilor trenduri din industria beauty, de la bob-ul swingy al Dariei Werbowy sau bretonul ravasit, purtat de Freja Beha Erichsen, pana la tunsoarea excentrica, cu aspect robotic, a cantaretei Grace Jones, coafura elegant-voluminoasa a lui Nancy Kissinger si bobul in stil choppy al lui Debbie Harry.”

Trend-alert: aceasta colectie de parfumuri pentru par, creata de Christiaan Houtenbos  pentru Byredo, reprezinta o solutie chic pentru a pafuma suvitele, printr-un gest senzual si delicat. Este un adevarat rasfat, puterea de eliberare si persistenta a aromei fiind de lunga durata, amplificata pe tot parcursul zilei, cu ajutorul miscarilor naturale si involuntare ale parului. Varianta de 75 ml. este ideala pentru vacantele de la vara!

“Oamenii sunt tentati sa experimenteze tot mai mult astazi, aplicand parfumuri sub diverse forme. La Byredo, obiectivul nostru a fost si este crearea parfumurilor, insa acum vrem sa ne concentram si asupra metodelor inovatoare de a aplica parfumul,” spune Ben Gorham – fondatorul si directorul artistic al casei Byredo Parfums.

Formula: Fiecare dintre cele trei parfumuri de par contin siliconi si polimeri, unic formulati pentru a da luminozitate firelor de par, ca un voal invizibil proiectat sa protejeze parul, hranindu-l si oferindu-i un parfum delicat.

Colectia Hair Perfume e disponibila in 3 variante de parfum de par, cele mai reprezentative arome ale casei Byredo:  GypsyWater,  Bal d’Afrique si Blanche.