Vichy lanseaza un produs inovator pentru demachierea tenului: uleiul micelar. Este primul ulei micelar care isi transforma textura in lapte, la contactul cu apa. Confortabil, non-gras si purificator. Iti dau toate detaliile!

demachierea tenului ulei
Demachierea tenului cu uleiul micelar Vichy Purete Thermale Beautifying

Ulei micelar pentru demachierea tenului

Purete Thermale Beautifying Ceansing Micellar Oil, de la Vichy, este un produs nou-nou care m-a cucerit! Este placut pe piele, face o treaba excelenta cu demachierea tenului, imbunatateste textura pielii si, fiind un produs dermatocosmetic, poate fi folosit chiar si pe pielea sensibila.

Stii deja ca poluarea, razele UV, stresul sau stilul de viata ne pot afecta frumusetea tenului, zi dupa zi. Vichy Purete Thermale Ulei Micelar este un tip de demachiant cu efect de infrumusetare a pielii, pentru ca tenul tau sa se bucure de experienta unei demachieri senzoriale si eficiente si, in plus, mentine pielea in forma.

Uleiul micelar poate fi folosit pentru curatarea fetei si a conturului ochilor. Inlatura delicat machiajul waterproof, excesul de sebum si impuritatile de la nivelul pielii.

Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing Micellar Oil, 70 Ron;