Farduri de pleoape MAC

Afla detaliile despre cele mai irezistibile farduri de pleoape ale acestui sezon: pasteluri diafane si texturi fondante. Le vei vrea pe toate in portfardul tau!

In acest sezon, MAC Cosmetics ne ofera posibilitatea de a ne evidentia ochii datorita unor farduri de pleoape absolut irezistibile. Fardul MAC Eye Shadow are textura unei pudre puternic pigmentate, pentru ca ochii tai sa ofere cele mai irezistibile priviri!

Noile farduri de vara sunt pastelate si pot fi incercate, indiferent de culoarea ochilor!

Un detaliu minunat al acestor farduri de pleoape de la MAC este faptul ca ai de ales intre patru nuante: Bouffant, Yogurt, Preening si Wow Factor, pentru ca ochii tai sa fie pusi cat mai bine in valoare! Pentru serile calde si luminoase de vara, nuantele de verde, roz pal sau mov deschis ale fardurilor de pleoape de la MAC vor fi alegerea perfecta, fiind si culori-cheie, in tendinte!

Yogurt este o nuanta de roz ce va deveni un adevarat must-have al trusei tale de machiaj, datorita faptului ca poate fi folosita si drept baza de machiaj!

Farduri pentru pleoape intr-o varietate de texturi!

Texturile distincte ale acestei game sunt un alt lucru pentru care suntem entuziasmate. Astfel, ai de ales intre fardurile mate, cu finisare perlata sau satinata, toate fiind aplicate cu usurinta.Cu ajutorul  MAC Eye Shadow poti trasa o tusa subtila de culoare pe pleoapele tale sau daca iti doresti mai multa intensitate este suficient sa aplici mai multe straturi de farduri de pleoape.

Fardurile de pleoape din aceasta colectie au o textura fina, usor de aplicat si de combinat cu alte farduri. In plus, acestea se mentin intacte timp de opt ore si nu creeaza inesteticele cute de produs, care iti pot ruina look-ul!

Fardurile de pleoape din colectia MAC is Beauty, MAC, 86 Ron;