Fitness in apa femeie pe bicicleta

Un noua forma de miscare ne atrage atentia! Club Moving propune sedinte de fitness in apa, o tehnica de antrenament cu rezultate vizibile asupra siluetei.

Tot mai multe suntem preocupate de un stil de viata sanatos, din care sportul nu lipseste. Tocmai de aceea, operatorii de fitness introduc noi tehnici de antrenament. Club Moving propune ca noutate clasele de fitness in apa: AquaCycling este o activitate care a revolutionat fintessul acvatic.

AquaCycling, numit si fitness in apa, este o tehnica de antrenament excelenta pentru femei, nu are limitari de varsta si nici de anduranta. Club Moving este franciza companiei Groupe Moving Franta si primul centru acreditat pentru a sustine cursuri de AquaCycling, un trend care ia amploare în toata Europa. Antrenorii Club Moving au urmat cursuri intensive de pregatire si au fost acreditati pentru a putea sustine cursurile de fitness in apa.

Nu ezita si incearca noi forme de miscare, de cate ori ai ocazia.

Fitness-ul acvatic are beneficii rapide: slabeste, dezvolta masa musculara, îmbunatateste circulatia si are un impact redus asupra articulatiilor. Se lucreaza pe biciclete HydroRider, un nume de top în fitness-ul acvatic, si deja este o forma de miscare foarte populara.

Incearca un nou trend nou: fitness in apa

Pachetele pentru clasele AquaCycling – HydroRider pot fi achizitionate separat, fara a fi necesar un abonament la club sau pot fi un serviciu suplimentar pentru cei care detin un abonament Club Moving.

Poti frecventa clasele de AquaCycling chiar daca nu ai abonament la club. Un pachet de 10 sedinte costa 120 de Euro.

fitness in apa AquaCycling
Incearca noul trend: fitness in apa