hidratarea pielii fetei serum

La plimbare prin farmacii, am testat cel mai nou serum pentru hidratarea pielii fetei, de la Apivita. Natural Serum Hydratation contine un amestec de 6 extracte naturale care mentin tenul hidratat intreaga zi.

Dupa curatare, pasul numarul 1 in ingrijirea fetei este nutritia. Pentru hidratarea pielii fetei in profunzime si o actiune cu efect prelungit, am incercat cel mai nou serum de fata de la Apivita. Natural Serum Hydratation contine 98% ingrediente naturale, formula bazandu-se pe aloe vera si acid hialuronic – doua ingrediente active care hidrateaza si cea mai insetata piele.

Pentru rezultate rapide si de durata, aplica serumul dimineata si seara, cel putin 20 de zile.

Desi aplicam crema de fata constiincios, se intampla sa ne simtim fata uscata. Asta se datoreaza multor factori, ca diferentele de temperatura, consumul redus de lichide, tipul de piele, varsta, dar si influentelor externe, cum ar fi vantul, soarele sau umiditatea. Poti spori confortul pielii prin actiunea acestui serum de fata intensiv care asigura hidratarea pielii fetei in profunzime, precum si vitalitatea pielii. Apivita Natural Serum Hydratation stimuleaza toate procesele de hidratare ale pielii, fiind potrivit pentru toate varstele si tipurile de ten.

Cu o concentraţie mare de ingrediente active, serumul combina puterea suprema a naturii cu cea a stiintei, oferind instantaneu hidratarea pielii fetei, timp de 24 de ore.

Hidratarea pielii fetei – Ingrediente selectionate din natura:

Extractul de aloe si acidul hyaluronic ofera hidratare profunda.

Ovazul si lecitina imbunatatesc hidratarea pielii timp de 24 de ore, pana la 63%.

Mierea este un adjuvant in procesul de regenerare celulara.

Uleiul esential de muscata, 100% organic, functioneaza ca un tratament de intinerire.

Hidratarea pielii fetei cu serum de fata Natural Serum – Hydratation, Apivita, 124,99 Ron, (disponibil în farmaciile Sensiblu);

hidratarea pielii fetei serum
Desi aplicam crema de fata constiincios, se intampla sa ne simtim fata uscata. Asta se datoreaza multor factori, ca diferentele de temperatura, consumul redus de lichide, tipul de piele, varsta, dar si influentelor externe, cum ar fi vantul, soarele sau umiditatea. Apivita Natural Serum Hydratation este o solutie care asigura hidratarea pielii fetei in profunzime cu serum de fata