Bucurestiul este al 2-lea oras european pe harta fierbinte a celei mai populare metode de yoga: Hotpod Yoga. Iti spunem toate secretele acestui concept care a devenit un succes de proportii in Londra sau Amsterdam, de acum, prezent si la noi.

yoga - Hotpod

Tehnici noi de yoga

HPY sau Hotpod Yoga a creat o revolutie in Marea Britanie. Studiourile gonflabile Hotpod si aceasta metoda de yoga au devenit celebre in Londra si apoi in alte orase din Marea Britanie. Hotpod Yoga a ajuns si in restul Europei in noiembrie 2014, prin lansarea unui studio in Amsterdam. Iar din aceasta luna, Bucurestiul este al doilea oras european pe harta fierbinte Hotpod Yoga.

Fondatorii Hotpod Yoga sunt doi londonezi: Max Henderson, fost consultant strategic si Nick Higgins, instructor de yoga. Ei cautau un exercitiu fizic usor de abordat, intens si in acelasi timp relaxant, cu toate beneficiile hot yoga, dar fara conotatii mistice. Asa a aparut studioul gonflabil si metoda Hotpod Yoga. Si a devenit rapid un succes si un subiect despre care s-a scris in scris Vogue, The Daily Mail, Men’s Health sau Grazia.

Ce este Hotpod Yoga: o varianta accesibila de hot yoga vinyasa, desfasurata intr-un studio gonflabil incalzit. Studioul poate gazdui 20 de persoane si are o temperatura constanta de 37 de grade. Caldura placuta si lumina subtila relaxeaza, exercitiul fizic este intens, dar in acelasi timp detensionant, perfect adecvat pentru mediul incalzit.