Brandul grecesc Apivita ne propune o gama de ingrijire corporala care anunta primavara: Pure Jasmine. 4 formule corporale cu 99% ingrediente naturale pentru orice tip de piele. Iti spun ce produs face minuni!

ingrijire corporala de farmacie: Apivita Pure Jasmin

Ingrijire corporala delicata

Gama Pure Jasmine contine 4 produse pentru ingrijire corporala: gel de dus, lapte de corp, o crema exfolianta si saruri de baie. Dintre acestea, pe mine m-a cucerit crema exfolianta! Este fina, dar isi face treaba ireprosabil. Elibereaza pielea de stratul de celule moarte si toxine si, in plus miroase divin, a iasomie! Produsele sunt recomandate oricarui tip de piele si se gasesc in farmacii.

Gama Pure Jasmin este inspirata din principiile aromoterapiei si foloseste ingrediente naturale in proportie de 99% din compozitie. Ce este si mai interesant? Faptul ca Apivita a inlocuit apa din compozitia produselor (orice produs cosmetic este compus din peste 70% apa) cu o infuzie organica din ceaiuri. Acest lucru sporeste protectia impotriva antioxidantilor si lupta impotriva imbatranirii.

Ingrediente de top: pe langa iasomie, gama contine extract de propolis organic, uleiuri din masline, migdale si grau, lavanda sau infuzie de ceai Greek mountain tea.

Exfoliant pentru corp Pure Jasmin, Apivita, 96,99 Ron (200 ml);

Gel de dus Pure Jasmin, Apivita, 54,99 Ron (300 ml);

Lapte de corp Pure Jasmin, Apivita, 64,99 Ron (200 ml);

Produsele Apivita se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu;