remedii pentru celulita produse

Cu putin sport, o alimentatie echilibrata si o ingrijire corporala constiincioasa poti intra in cea mai buna forma, pentru un corp zvelt si ferm, contracronometru! Iata cele mai bune remedii pentru celulita.

Pentru a da tonul pregatirilor de vara, Elancyl prezinta programul complet de actiune pentru un corp ferm si tonifiat, lansand o noua gama de remedii pentru celulita. Pornind de la conceptul ca frumusetea corpului este o stiinta, Elancyl ne ajuta sa castigam lupta pentru un corp zvelt cu sfaturi de cronobiologie – stiinta care studiaza transformarile corpului in raport cu momentele zilei, lunii sau anotimpului.

Remedii pentru celulita – 1. Exfoliere

O data pe saptamana, curata pielea in profunzime cu un produs pentru gomaj. Gomajul are rolul de a elibera epiderma de celulele moarte, lasand pielea mai stralucitoare. Este un pas foarte important in rutina de ingrijire corporala.

Remedii pentru celulita – 2. Formule-tinta!

Foloseste o crema anti-celulitica de zi sau de noapte si aplic-o minimum doua saptamani. Gama Elancyl Cellu Slim are o formula unica ce asociaza Cecropia cu cafeina, doua ingrediente active capabile sa destocheze toate tipurile de grasime, chiar şi pe cele mai rezistente, asa cum este celulita incrustata. Rezultatele apar dupa 14 zile. Gama Elancyl Cellu Slim cuprinde produse de zi sau noapte, cu efect specific impotriva celulitei de pe coapse sau de pe abdomen: crema anticelulitica Cellu Slim de Zi, Cellu Slim de Noapte si Cellu Slim Abdomen Plat.

Remedii pentru celulita – Ingrijire corporala pentru zi: crema Elancyl Cellu Slim Zi sau Cellu Slim Abdomen plat. Ambele formule favorizeaza arderea grasimii, pe timpul zilei, remodeleaza si redau fermitatea corpului.

Cellu Slim Zi, Elancyl, 128 Ron;

 Cellu Slim Abdomen Plat, Elancyl, 140 Ron;

Ingrijire corporala pentru noapte: Inovatia Cellu Slim pentru noapte remodeleaza corpul, in timp ce tu dormi. Extractul de Cecropia, alaturi de cafeina si de acceleratorul GP4P duc la rezultate demonstrate clinic dupa doua saptamani de folosire constiincioasa. GP4P este un furnizor de energie celulara, care stimuleaza metabolismul celular pentru a optimiza efectul de destocare a grasimii si pentru a reduce aspectul celulitei.

Cellu Slim pentru noapte, Elancyl, 150 Ron;

Remedii pentru celulita – 3. Sfaturi de alimentatie

Cronobiologia iti permite sa ramai zvelta, fara sa fii nevoita  sa tii regim. Este suficient sa mananci alimentele potrivite, in momentele potrivite.

Pana la ora 16, corpul destocheaza grasimile usor: iti poti deci permite sa mananci mai gras la micul dejun si consistent la pranz (proteine animale + zaharuri lente).

După ora 17, organismul isi reduce ritmul si incepe sa stocheze substantele nutritive care i se ofera. Redu consumul de zaharuri si consumă fructe detoxifiante (citrice, fructe diuretice).

Remedii pentru celulita – 4. Fa miscare!

Sportul favorizeaza pierderea masei grase in beneficiul masei musculare. Incearca sa  bifezi 30 de minute de mers pe zi si doua, trei ore de sport, saptamanal.