Repechage ne-a captivat atentia imediat atentia cu un produs de ingrijire corporala iarna de nota 10: Vita Cura Triple Action Body Souffle! Nu e unt de corp, nu e lotiune, ci este …body souffle!

ingrijire corporala iarna crema
Pentru o ingrijire corporala iarna de calitate, foloseste o crema buna

Ingrijire corporala iarna – Acesta este aliatul tau!

In zilele friguroase si umede din sezonul rece, cand ne este mai mereu frig si ne plangem de disconfort de cum iesim din casa, aceasta lansare a picat la fix. Dincolo de o ingrijire corporala iarna de calitate, aceasta crema ne si rasfata si pielea, si simturile! Vita Cura Triple Action Body Souffle este ca un desert pentru piele si un remediu imbatabil. Adevarul este ca exact la asta ne-am gandit cand am facut cunostiinta cu produsul, la un desert delicios. Ei bine, Repechage a transpus cele mai vinovate placeri ale femeilor intr-un produs cu nume de prajitura: Vita Cura Triple Action Body Souffle.

Formula are o consistenta intre unt de corp si crema, care se absoare imediat in piele, avand trei actiuni: hidratare, antiage si revitalizare. Exact de ce are nevoie pielea pentru o ingrijire corporala iarna de calitate!

Este recomandat pentru pielea uscata, dar poate fi folosit pe orice tip de piele. Pentru un efect maxim, iti sugerez sa pastrezi produsul la temperatura camerei, pentru a profita de aceasta textura unica.

Repechage Vita Cura Triple Action Body Souffle, 162 Ron;