tratament pentru ten femeie

Cabina Collistar ofera servicii complete si personalizate de analiza si tratament pentru ten, printr-o simpla vizita in department store-ul Debenhams, Bucuresti Mall. Suni, te programezi si te bucuri de o doza de frumusete. Bonus? Afli exact de tip de produse de ingrijire te ajuta!

Brandul de cosmetice Collistar, numarul 1 in parfumeriile din Italia,  ne ofera expertiza sa avansata in domeniul ingrijirii pielii si lanseaza prima cabina de analiza a pielii. Expertul Collistar iti indica caracteristicile si nevoile tenului tau, o investigatie in urma careia iti recomanda un tratament pentru ten potrivit pentru pielea ta.

Este o oportunitate sa afli mai detalii despre starea curenta a pielii tale.

Prima cabina Collistar de analiza a pielii este disponibila in exclusivitate in department store-ul Debenhams, din Bucuresti Mall.

Prin programare telefonica, poti beneficia de servicii complete si personalizate, oferite de specialistul Collistar: diagnoza tenului si a pielii, tratamente faciale, masaj facial, tratamente pentru maini, tratamente corporale pentru abdomen, testarea produselor Collistar si consiliere specializata in utilizarea acestora.

Pentru programari, ii poti suna direct: 0744 388 497. 

Tratament pentru ten – Despre produsele Collistar

Specialisti in produsele pentru ingrijire corporala, Collistar ofera o linie completa care satisface orice nevoie de tratament a siluetei: anticelulita, slabire, remodelare, fermitate, reintinerire etc.

Formulele inovatoare pentru tratament pentru ten sunt disponibile pentru orice tip de ten:piele mixta – grasa, piele normala – uscata, hiper-sensibila sau ridata.

tratament pentru ten creme
Tratament pentru ten personalizat: incearca cabina de analiza a pielii Collistar, iar apoi alege-ti produsele de ingrijire a pielii care ti se potrivesc