La cei 54 de ani, Julianne Moore arata incredibil! Si radiaza de fiecare data cand apare pe covorul rosu. Are pielea ferma, luminoasa si un look natural. Iti spunem secretele ei, plus 3 retete antiaging care nu costa mai nimic si pe care le poate aplica oricine!

Julliane Moore la Golden Globes

Julianne Moore: 3 retete antiaging simple

1. Foloseste crema cu factor de protectie oricand. Julianne Moore povesteste intr-un interviu recent ca a preluat de la mama ei – o femeie cu pielea foarte alba – obiceiul de a purta crema solara in fiecare zi. Actrita marturiseste ca nu foloseste un brand anume, ci isi cumpara o crema cu factor de protectie din farmacie.

Si bineinteles, fuge de soare, dusmanul numarul 1 al pielii!

2. Se hidrateaza cu un ulei de fata. Dimineata aplica uleiul si apoi crema solara. “Si sincer, cam asta este totul”, spune actrita. E una dintre acele retete antiaging pe care merita sa le iei in considerare inca de la 20 de ani.

3. Foloseste putin fond de ten: il pune doar pe zonele unde are nevoie si are grija sa-l intinda foarte foarte bine, ca sa nu se vada. Acesta este un secret pe care Moore l-a invatat de la make-up artistii cu care a lucrat.

Foto: Guliver