Toate ne dorim sa avem sprancene frumoase, pline, perfect conturate, insa pentru acest lucru avem nevoie de mici ajutoare. Asadar, am ales un kit pentru sprancene care contine cateva produse esentiale in rutina de intretinere, care iti vor mentine sprancenele in forma, fir cu fir!

kit pentru sprancene creioane
Kit pentru sprancene: creion iluminator si creion fixator, ambele de la Sephora

Kit pentru sprancene conturate si fixate

Sephora ne usureaza aceasta misiune. Vrem sa ne pastram sprancenele frumoase, cat mai mult timp, intre sesiunile de pensat, iar pentru asta, iti sugerez un kit pentru sprancene de la Sephora.

Kit pentru sprancene. Brow Enhancer nu este doar un simplu creion, textura sa cremoasa si marimea jumbo transforma aplicarea intr-un lucru usor.  Ce face Brow Enhancer? Ofera un plus de luminozitate, exat pe arcul sprancenei, oferind un efect de marire a pleoapelor. De asemenea, acest creion dibaci estompeaza orice urme de roseata aparuta in urma pensatului sau a retusului. Este disponibil in mai multe nuante, fiind unul dintre trucurile esentiale pentru a ne mentine sprancenele frumoase.

Un detaliu important in ritualul de ingrijire a sprancenelor este fixarea firelor, pentru a se mentine in forma compacta. Incearca Universal Brow Freeze, de la Sephora, un creion care va avea grija ca fiecare for sa stea fix, ore in sir. Imbogatit cu aloe vera si vitamina E, Universal Brow Freeze este un veritabil “imblanzitor” al firelor rebele.

Creion iluminator Brow Enhancer, Sephora , 41 Ron;

Creion fixator Universal Brow Freeze, Sephora , 41 Ron;