Daca iti simti tenul obosit si nu iti place cum arati, fa o cura serioasa de lifting pentru fata cu fiolele de fata Asepta. In cateva zile, elimini semnele de oboseala si oferi un efect de lifting vizibil. Iti spunem ce contin si cum se aplica!

Lifting pentru fata cu fiolele Asepta Coup D’Eclat
Daca iti simti tenul obosit, fa un lifting pentru fata cu fiolele de fata Asepta. In cateva zile, elimini semnele de oboseala si oferi un efect vizibil.

Stii momentele cand te uiti in oglinda si pari obosita si ti-ai dori sa te dai pe mana unei cosmeticiene care sa faca minuni cu tenul tau? Ei bine, iti vindem un pont al beauty-editorilor: fiolele de lifting. Folosite si in saloanele profesioanale, aceste pot fi un remediu si pentru uzul casnic. Trebuie doar sa stii ce cumperi, iar noi iti recomandam fiolele de lifting pentru fata si luminozitate Asepta Coup D’Eclat.

Lifting pentru fata, acasa: cum folosesti fiolele

Nu se injecteaza, ci se maseaza pe fata, pana la absorbtie si insistand in zonele mai afectate: in jurul gurii, frunte, pometi si gat. Cutia contine 12 fiole, pentru 12 zile de tratament.

Sunt excelente pentru un ten devitalizat, pentru a combate semnele de oboseala sau ridurile de expresie. Sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, chiar si sensibila. Pot servi si ca baza de machiaj, oferind o doza de luminozitate.

Ingredientele care fac minuni cu tenul obosit:

Fiolele de lifting pentru fata contin Provitamina B5, ce creste nivelul de energie al celulelor, extract de Acmella (planta din America de Sud), cu efect myo-relaxant ce limiteaza contractiile fetei, netezind ridurile, biopolimer de migdale si proteine din plante, pentru un efect tensor, anti-rid, rapid si de durata (opt ore).

Fiole de lifting pentru fata Coup D’Eclat, Asepta, 46 Ron/ cutia cu 12 fiole (disponibil pe optimashop.ro);