Ca sa-ti faci ochi mai mari, n-ai nevoie de gene false! E de ajuns sa ai la indemana cateva produse de zi cu zi si sa stii sa le folosesti ca sa “deschizi” privirea! Iata un machiaj pentru ochi mai mari. Nu e nimic complicat!

machiaj pentru ochi mai mari femeie
Cauti un machiaj pentru ochi mai mari? Iata cateva trucuri foarte simple pe care le poti aplica si tu ca sa obtii o privire senzuala. In primul rand, ai nevoie de cateva produse care te vor ajuta sa obtii efectele dorite extrem de rapid!

Machiaj pentru ochi mai mari simplu si rapid

Pentru un machiaj pentru ochi mai mari foloseste un concealer. Acesta “deschide” privirea, acoperind cearcanele care au tendinta sa micsoreze ochii.

Aplica acest concealer pe zona cearcanelor si in jurul ochiului; tapeaza usor cu ajutorul degetului inelar sau cu un buretel de machiaj ca sa se absoarba in piele.

Creion dermatograf alb: Foloseste-l pentru a-ti contura pleoapa interioara! Iti va ilumina privirea instantaneu.

Machiaj pentru ochi mai mari – lumineaza-ti tenul!

Ilumineaza! Foloseste un fard de pleoape perlat sau un iluminator in centrul pleoapelor, pe arcade si in coltul intern al ochilor. “Ridica” privirea si o face mai treaza!

Eyeliner subtire: Traseaza o linie foarte subtire de eyeliner de-a lungul genelor superioare; creeaza senzatia de gene mai dese si ofera adancime ochilor.

Mascara: Aplic-o in doua straturi, atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare, ca sa dai senzatia de ochi mai mari. Atentie sa nu incarci genele, mai ales ziua!

Foto: Guliver