Daca vrei sa investesti intr-un produs cosmetic, iti propun o formula chic care te va cuceri: Givenchy Spray Poudre Bonne Mine. Este un spray pudrat care imbraca tenul intr-un strat delicat de bronz luminos, ca si cum te-ai intors din vacanta. Iata care este aliatul nostru pentru un ten perfect curat!

ten perfect curat tub
Ca sa ai un ten perfect curat poti apela la sprayul Poudre Brume Bonne Mine de la Givenchy

Ten perfect curat in lunile calde

Pentru a ne mentine un ten perfect curat, ne pregatim trusa de cosmetice specifica sezonului cald! Unul dintre cele mai noi produse care ne-au cucerit este spray-ul facial Givenchy, din colectia de vara 2015 – Croisiere. Este o editie limitata si un produs de care te deslipesti greu, odata ce-l incerci.

Brume Bonne Mine este un spray lejer si delicat pentru un ten bronzat. O noua alternativa pentru gelul sau pudra bronzanta, cu o textura aerata, fina si care ofera o experienta senzoriala unica. Tenul ramane uniform si radiant, se pastreaza luminos pe parcursul zilei si capata un aspect sanatos.

Mod de folosire pentru un ten perfect curat

Nicolas Degennes, Make-up and Colour Artistic Director pentru Givenchy, inca din 1999, si un pion in machiajul couture, ne sfatuieste cum putem exploata cel mai bine acest produs.

“Pentru un efect natural si lejer, pulverizati pe ten si tapotati cu degetele sau cu o pensula, pentru a spori luminozitatea, cat si pentru a uniformiza natural textura pe fata.”

Spray facial Spray Poudre Brume Bonne Mine, Givenchy, 207 Ron;