Manichiura verii cu lacurile de unghii Victoria Beckham pentru NailsInc.

In acest sezon, una dintre noutatile cele mai interesante este un duet de lacuri de unghii ce vor influenta, cu siguranta, alegerile noastre pentru manichiura verii: colectia Victoria Beckham pentru Nails Inc.

Una dintre cele mai frumoase colaborari ale sezonului estival: Victoria Beckham si Nails Inc. Victoria a creat doua nuante noi pentru manichiura verii si sunt disponibile, in editie limitata, doar in Sephora, gazda exclusiva a brandului Nails Inc.

Tendintele in manichiura impun nuante in contrast, tonuri de nude si tuse vesele, solare.

Nuantele create de Victoria impreuna cu echipa de la Nails Inc sunt Jumbo Red si Bamboo White, numai bune de purtat pe unghii, astfel incat manichiura verii sa fie perfecta! Jumbo Red este o nuanta rosiatica, cu tonuri discrete de portocaliu, ce iti va pune in valoare pielea bronzata. Un nude delicat, cu tuse trandafirii, este cea de-a doua sticla de lac din colectie si poarta numele de Bamboo White. Este perfecta pentru zilele toride cand iti doresti ca manichiura verii sa fie delicata, diafana si discreta.

Fiecare detaliu a fost pus la punct sub atenta supervizare a cunoscutei creatoare de moda, recipientele in care se pastreaza cele doua nuante minunate fiind ergonomice si disponibile in doua culori, alb si negru.

Formula lacurilor

Nimic nu i-a scapat Victoriei (doar are reputatia unei perfectioniste!), ea fiind implicata inclusiv in reteta lacurilor de unghii pentru ca acestea sa aiba o formula nutritiva si protectoare. Lacurile din colectia Victoria – Victoria Beckham, create in colaborare cu Nails Inc, contin extract de bambus, ce incurajeaza cresterea unghiilor si reda sanatatea acestora.

In plus, lacurile sunt imbogatite cu tehnologia Stretch-To-Fit, care presupune o aplicare uniforma pentru ca manichiura verii sa fie fara cusur!

Manichiura verii Lacuri de unghii Victoria. Victoria Beckham & NailsInc.

Nu mai astepta, stiu ca vrei sa te repezi intr-un magazin Sephora si sa descoperi si tu ojele din colectia Victoria, Victoria Beckham, pentru ca manichiura verii sa fie impecabila!

Lacuri de unghii Victoria. Victoria Beckham & Nails Inc., 75 Ron (exclusiv in Sephora);

Manichiura verii Lacuri de unghii Victoria. Victoria Beckham & NailsInc.

Afla care sunt pasii corecti pentru o manichiura de durata!