De abia a inceput iarna, dar deja simtim nevoia de relaxare, de caldura, de decontractare si deconectare. Iti sugeram sa incerci un masaj corporal care creaza o stare de bine prin folosirea prosoapelor incalzite.

Masaj corporal la Spa

Acum, cand temperaturile ne creaza deja disconfort si ne relaxam din ce in ce mai greu, este momentul pentru un masaj corporal si nu orice fel de mesaj, ci unul cu prosoape calde care sa dezmorteasca simturile.

Spatele este zona care acumuleaza cea mai multa tensiune. Stilul de viata sedentar, lucrul intens si pozitiile incorecte adoptate la birou sunt principalii vinovati. Masajul corporal este una dintre cele mai la sigure si placute modalitati pentru a scapa de durere si pentru a redobandi starea de relaxare. Danubius Health Spa Resort propune o metoda de masaj cu prosoape incalzite, pentru detensionarea spatelui., pecare ti-l recomandam cu caldura.

In timpul terapiei, maseurul rostogoleste cu fermitate prosoapele in zona gatului, a umerilor si pe spate, pana la sacrum. In acest mod, musculatura se decontractureaza, iar durerile isi pierd din intensitate. De asemenea, aceasta terapie poate fi combinata si cu alte tipuri de tratamente de relaxare.

Gasesti mai mai multe informatii despre acest masaj corporal de la Danubius Health Spa Resort pe www.danubiushotels.ro