Nu e nimic rau in a experimenta din cand in cand. Mai ales ca aceasta reteta homemade de masca cu avocado va reda stralucirea tenului tau in cel mai scurt timp!

masca cu avocado femeie
Masca cu avocado este ideala pentru femeile care au un ten uscat. Masca este perfecta pentru o hidratare corespunzatoare

Masca cu avocado: delicatesa pentru tenul tau

Masca cu avocado hidratanta pentru fata propusa de Deborah Burnes autoarea cartii Look Great Live Green face minuni in cazul tenului uscat. Iar de “vina” sunt chiar emolientii naturali din avocado (vitamina A, C, E).

Pentru masca cu avocado ai nevoie de: 2 linguri de pulpa de avocado, 2 linguri de miere, o lingura de lapte de soia sau de cocos.

Amesteca aceste 3 ingrediente usor de gasit in orice bucatarie pana cand formeaza o pasta densa. Daca ti se pare prea groasa consistenta mai poti adauga putin lapte. Aplic-o cand esti la dus si las-o sa actioneze intre 5 si 10 minute inainte de a te clati pe fata. “Nu e bine pentru piele sa lasi o masca sa se usuce”, sustine Burnes.

Ce este avocado

In ca ca nu stiai, avocado este un arbore originar din Mexic și Guatemala (America Centrală). Fructul de avocado este comestibil, iar din el se face renumita pastă guacamole.

Din avocado se fac diverse lucruri, printre care: măști de ten, diverse specialități culinare, ornamente sau dulciuri.

Citeste si: “Masca cu castravete: retete pentru tenul cu probleme”!

Foto: Thinkstock