Cauti un remediu pentru parul uscat? Incearca o masca cu miere pentru par! Este, poate, cel mai simplu tratament pe care il poti face acasa, ca sa sa hidratezi si sa revitalizezi un par uscat si fara stralucire. Repeta masca saptamanal!

masca cu miere pentru par uscat
Daca ai parul uscat, incearca o masca cu miere pentru par. Iata cum sa o prepari!

Masca cu miere pentru par. Foloseste si ulei de masline!

Pentru o masca cu miere pentru par ai nevoie de ½ ceasca de miere naturala si ¼ ceasca de ulei de masline extravirgin. Uleiul de masline “dizolva” mierea si o face mai manevrabila; altfel, e dificil sa aplici doar miere pe par, fiindca e foarte cleioasa.

Amesteca mierea si uleiul de masline intr-o oala mica si incalzeste-le pe foc mic, 30 de secunde. Testeaza masca cu miere pentru par cu degetul – daca nu te frige, o poti pune pe par.

Masca cu miere pentru par – Indicatii de folosire: Aplica masca cu miere pe parul umed, incepand de la scalp si mergand pana spre varfuri.

Piaptana parul cu un pieptan cu perii rari, astfel incat sa distribui masca cu miere pentru par uniform, pe toate suvitele.

Acopera-ti capul cu o casca de dus, apoi cu un prosop. In acest fel, mierea si uleiul se vor absorbi si mai bine in cuticula firului de par. Dupa 20 de minute, spala parul, iar apoi samponeaza ca de obicei.

Mierea este printre cele mai bune optiuni pentru parul uscat! Are proprietati umectante, ceea ce inseamna ca atrage si sigilizeaza hidratarea la nivelul firului de par, foarte uscat. Are si proprietati antibiotice, ceea ce o transforma si intr-un produs natural de curatare.

Uleiul de masline actioneaza ca un balsam natural. Hidrateaza si repara parul fiind bogat in acizi grasi, antioxidanti, vitamina E si A.

Foto: Guliver