Stim totul, cand vine vorba de cele mai noi terapii Spa! Daca vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de efectele vinoterapiei, iti dam detalii de la primul wine spa din tara: Riserva Spa!

terapii spa vin
La Riserva Wine Spa poti incerca terapii spa pe baza de vin

Terapii spa si vinoterapie

Cautam cele mai noi centre spa din tara si descoperim Riserva Wine Spa – un centru de wellbeing si frumusete, cu un meniu generos de terapii spa, toate inspirate din beneficiile strugurilor si, implicit, ale vinului. Gazduit de hotel Ramada Oradea, Riserva Wine ofera experiente unice, fiind singurul spa din tara cu un meniu complet bazat pe vinoterapie.

Terapii spa de relaxare

Camerele de relaxare si terapie poarta denumiri specifice: Decantarium, Aroma, Body, Balance, Premier Cru. Este si cazul ritualurilor: Voyage Merlot, Chainti, Pinotage, voyage Divinium, Grand Riserva Face & Body Ceremony. Tratamentele semnatura au rol de relaxare, detoxifiere si hranire a pielii.

Spa-ul este dotat si cu sauna finlandeza, sauna cu infrarosii si o camera de relaxare cu sare de Himalya. Un punct forte este terasa Riserva care are o vedere panoramica superba asupra centrului istoric al orasului! Iti recomand, cu prima ocazie cand ajungi in Oradea, sa bei un pahar de vin in jacuzzi-ul terasei Riserva Wine Spa.