tratament impotriva caderii parului nuca de cocs

Tratamentele scumpe de pe piata care promit un par frumos si sanatos nu dau mereu rezultatele dorite. Insa anumite remedii homemade chiar functioneaza. Specialistii de la healthdigezt.com ne propun azi spre testare un tratament impotriva caderii parului pe baza de nuca de cocos!

Tratament impotriva caderii parului: Maseaza-ti scalpul cu ulei din nuca de cocos

Proprietatile nutritive ale uleiului din nuca de cocos il recomanda drept un tratament impotriva caderii parului care poate fi foarte usor facut acasa. Masajul scalpului stimuleaza circulatia sanguina din respectiva zona si te ajuta sa te relaxezi mai usor. Stiai probabil ca stresul este unul dintre principalii factori care conduce la caderea parului si tocmai de aceea ar fi bine sa-l elimini pe cat se poate din viata ta. Masajul scalpului nu stopeaza doar caderea firelor, el te ajuta sa obtii si un par mai stralucitor, mai moale, mai usor de aranjat. Alternativa: Daca n-ai la indemana ulei de cocos poti incerca la fel de bine uleiul de mustar!

Tratament impotriva caderii parului: Inlocuieste-ti balsamul cu lapte de cocos

Acest ingredient este folosit in tratamentele ayurvedice pentru multe afectiuni si poate fi folosit cu succes si ca tratament impotriva caderii parului. Cum faci: aplici laptele de cocos direct pe scalp, il lasi sa actioneze cam 15-20 de minute timp in care iti invelesti parul intr-un prosop si apoi te clatesti cu apa rece. Daca ai probleme cu matreata adauga putin suc de lamaie in laptele de cocos ca sa tratezi si aceasta problema.

Citeste si Caderea parului are solutii mai simple decat crezi!

Foto: Thinkstock