Cu parul cret e greu sa te intelegi daca nu folosesti anumite produse pentru ingrijirea parului cret. Si chiar si gadgeturile de coafat conteaza! Am facut o lista cu cele necesare in dulapul de la baie ca sa pui capat razboiului cu parul tau rebel!

produse pentru ingrijirea parului cret femeie
Cand vine vorba de produse pentru ingrijirea parului cret, nu te limita numai la un sampon, un balsam si o spuma speciala. Daca tot ai un par atat de frumos, este indicat sa investesti in niste gadget-uri care iti vor face parul cret cu adevarat splendid. Iata o lista cu cele mai bune produse

Produse pentru ingrijirea parului cret

Serum pentru stralucire – aplica-l pe bucle cand vezi ca acestea incep sa devina uscate, terne si electrizate. Catifeleaza parul si il face sa arate stralucitor si sanatos.

Sampon – Spala parul cu un sampon creat special pentru parul cret (cauta sintagma “curly hair” pe recipient). Cele mai bune produse de ingrijire pentru par sunt cele care contin unt de shea si uleiuri de cocos si de masline.

Produse pentru ingrijirea parului cret. Cum sa ai bucle frumoase

Balsam leave-in. Dupa ce te-ai spalat pe cap, aplica balsamul si piaptana parul ca sa se intinda pe suvite. Nu necesita clatire. Balsamul imbunatateste manevrabilitatea parului, facandu-l mai moale si mai flexibil.

Spuma de par pentru bucle definite. Pune putina spuma in palme (cam cat o nuca) si aplic-o pe suvitele umede, in trepte. Incepe cu partea de jos a parului si urca spre crestetul capului astfel incat sa acoperi tot parul.

Produse pentru ingrijirea parului cret: gadget-uri istete

Difuzor pentru uscator. Acest dispozitiv, care se ataseaza uscatorului, va dispera aerul cald uniform, uscand parul cat mai natural. Reduce si electrizarea!

Prosop cu microfibre – este mult mai moale decat un prosop de bumbac, deci nu va crea frecare foarte mare si nici electrizarea parului. Absoarbe apa mai bine din par si lasa produsele de ingrijire sa penetreze mai eficient suvitele.

Pieptan cu peri rari. Este bun pentru parul cret fiindca il descurca mult mai usor si nici nu-l rupe, cum face peria.

Foto: Guliver