ce trebuie sa ai in geanta de plaja femeie

Daca pleci la mare maine, pune in bagaj cateva produse esentiale pe care e bine sa le ai la tine cand te expui la soare! Iata ce trebuie sa ai in geanta de plaja!

Pe langa costumul de baie, cartea preferata si iPod-ul cu muzica, din geanta de plaja n-ar trebui sa-ti lipseasca 3 produse esentiale. Noteaza: lotiunea cu factor de protectie solara, balsamul de buze si un spray de par cu protectie UV. Iata o lista cu ce trebuie sa ai in geanta de plaja.

Aceste cosmetice creeaza o bariera protectoare impotriva razelor ultraviolete ale soarelui. Deja din luna mai, razele UVB, raspunzatoare cu bronzarea pielii, incep sa-si intensifice actiunea si sa fie mai puternice.

Ce trebuie sa ai in geanta de plaja – Produse esentiale chiar daca nu e soare puternic

Si chiar daca nu vei avea niste zile cu soare puternic, e important sa folosesti aceste 3 produse esentiale daca stai mult afara. Razele soarelui pot patrunde foarte usor si prin patura de nori si iti pot inrosi pielea si usca parul.

Fereste-te de soare intre orele 10.00-16.00! Atunci iti poti arde pielea.

Ce trebuie sa ai in geanta de plaja – Lotiunea cu factor de protectie solara. Chiar daca nu esti foarte alba si ai o piele care se bronzeaza repede, tot ai nevoie de protectie solara. Ce sa mai spunem despre pielea alba! Cumpara-ti o lotiune cu cel putin 30 SPF pentru plaja, daca ai pielea alba ia in considerare chiar si un SPF de 50. Aplica lotiunea cum iesi din hotel si nu cand ajungi la plaja. Pe parcursul zilei, reaplic-o la fiecare 1-2 ore.

Ce trebuie sa ai in geanta de plaja – Balsamul de buze e important daca vrei sa ai buze frumoase seara cand iesi la club! Soarele usuca si chiar arde buzele destul de tare daca nu le protejezi cu nimic. Fii pregatita cu un balsam de buze de calitate, care sa ofere si protectie solara (in farmacii gasesti cele mai bune variante). Nu astepta sa ti se usuce buzele ca sa aplici balsamul!

Ce trebuie sa ai in geanta de plaja – Spray protector pentru par. Aplica pe par un spray cu SPF cel putin 30. Altfel, daca stai cu capul gol in plin soare, chiar si cateva zile, te poti trezi cu un par uscat si lipsit de stralucire. Daca te confrunti cu varfuri uscate, le poti hidrata inainte de plaja cu putin ulei de cocos. Pune uleiul in palme si maseaza-l pe varfuri. Si nu uita sa porti palarie!

Foto: Guliver