Pudra bronzanta Trystal Minerals, Vita Liberata

Este inceputul sezonului estival si vrem deja un ten bronzat! Noi am testat unul dintre cele mai promitoare produse de gen: pudra bronzanta Trystal Minerals de la Vita Liberata. Iti spunem de ce o recomandam!

Putem spune ca este o pudra bronzanta de nota 10! Suntem reticente cand vine vorba de bronzul fals si analizam formulele sezonului cu mare atentie, inainte de a ti le recomanda. Multe pudre cu efect bronzant pateaza sau incarca tenul, dar nu si noua pudra bronzanta de la Vita Liberata. Trystal Minerals are o formula avansata care imita bronzul de vacanta, in cel mai natural mod cu putinta. O pudra care bronzeaza pielea progresiv si adauga o doza de luminozitate.

Efectul pudrei Trystal Minerals este progresiv, mentinandu-se pana la 5 zile!

Pudra bronzanta Vita Liberata Trystal Minerals nu pateaza, se aplica usor si imita bronzul natural, avand un efect prelungit, pana la 5 zile. Se poate aplica imediat dupa crema de fata sau fondul de ten lichid. Cutia pudrei contine si pensula aplicatoare, de tip kabuki, care permite conturarea trasaturilor, pentru a imita bronzul natural. Poate fi folosita si pentru contouring.

Ca textura, este o placere s-o aplici – un alt beneficiu, senzorial, de data aceasta! Pudra lasa pielea catifelata, ca si cum ai facut un tratament cosmetic sau, cel putin, o exfoliere faciala.

Nu contine SPF, asa ca ai grija sa te protejezi cu ajutorul cremei de fata sau/si a fondului de ten.

Pudra bronzanta Trystal Minerals – formula secreta

Pudra bronzanta contine cristale micronizate si DHA (dihydroxyacetone) – ingredient activ si o substanta derivata din glicerina care, in contact cu amino acizii din celulele moarte ale pielii, produce schimbarea culorii acesteia in maroniu.

Pudra bronzanta Trystal Minerals, Vita Liberata, 188 Ron (exclusiv in magazinele Sephora);

Pudra bronzanta Trystal Minerals, Vita Liberata (in Sephora)
Pudra bronzanta Trystal Minerals Vita Liberata merita sa fie incercata pe timp de vara. Datorita formulei sale speciale, aceasta pudra nu pateaza tenul si ii ofera o culoare superba! Este ideala pentru zilele calde de vara in care vrei sa ai o piele bronzata impecabila, care sa fie admirata de cei din jur.