Exista cosmetice care, in contact cu pielea, genereaza senzatii tari. Pisca, gadila sau "trag" de fata noastra intr-un mod cu totul si cu totul neobisnuit. Nu e cazul sa te sperii. Nu te confrunti cu temutele reactii alergice! Pur si simplu asa functioneaza aceste cosmetice cu efect instant de intinerire prin iluminare sau lifting extrem.

reactii alergice masca sephora pentru oxigenare si detoxifiere
Cum sa faci diferenta intre reactii alergice si reactii cosmetice.

Nu confunda gadilaturile cu neplacutele reactii alergice

Unul dintre cele mai reusite produse cosmetice ale colectiei de primavara Sephora este Masca detoxifianta si de oxigenare cu ceai verde.

Textura: cand o scoti din tub, are o textura cremoasa. Nu te-ai astepta la ce urmeaza! La cateva secunde dupa aplicare, se transforma intr-o spuma bogata. De aceea iti recomandam sa o aplici rapid, dinspre centrul fetei spre tample, cu miscari ascendente.

Ce simti: mici furnicaturi, pe masura ce masca se transforma in spuma. Vei auzi chiar si zgomotul specific spumei de baie, acele pocnituri foarte discrete pe care le face clabucul in cada. Nu trebuie sa-ti faci griji! Aceste gadilaturi nu marcheaza debutul unor reactii alergice, sunt cat se poate de normale.

Ce obtii: In cateva minute de la aplicare, masca va fi complet absorbita in piele. Pur si simplu va disparea de pe fata ta. Vei vedea ca tenul capata luminozitate si textura pielii, chiar si a celei foarte deshidratate, se imbunatateste instant.