relaxare profunda femeie pat

Dintre cele mai noi terapii holistice pentru o relaxare profunda este AlphaSphere, o experienta senzoriala oferita in premiera si in exclusivitate in Romania de Clinica Eliade. Iti spunem la ce ajuta si cum actioneaza.

De cand am intrat in camera de terapie AlphaSphere, am stiut ca aceasta experienta induce o relaxare profunda. Ambianta, lumina difuza si sezlongul lounger imprima rapid o stare de bine. Dar AlphaSphere face mai mult de-atat! Iti spunem cum functioneaza si ce efecte are.

In premiera la noi, tehnologia AlphaSphere activeaza si creeaza unitatea simturilor, cu un efect de relaxare profunda combinat, surprinzator, cu un efect de stimulare. AlphaSphere este rezultatul creatorului sha si al echipei sale de expertiza din cadrul Institultului de cercetare a perceptiilor din Viena. O tehnologie inovatoare cu ajutorul careia diferite niveluri de perceptie se imbina armonios si devin o unitate care te conduce intr-o experienta multisenzoriala de exceptie.

O terapie de relaxare profunda excelenta in perioadele stresante!

In sens terapeutic, AlphaSphere poate deveni baza unui proces personal de transformare, o conectare profunda cu toate simturile. Culoarea, forma, lumina difuza, impreuna cu sunetul, vibratia, caldura, reglarea ritmului respirator, toate aceste elemente, impreuna, creeaza o perceptie holistica profunda.

Esti instalata confortabil intr-un lounger – un tip de pat sezlong -, care se afla intr-un spatiu tip cocoon. Se monteaza un program sinestezic particularizat nevoilor tale, la momentul respectiv, si prin sinergia tuturor elementelor, vei experimenta sunete si vibratii delicate care iti strabat intregul corp, cat si o miscare aproape imperceptibila, care imita si sugereaza miscarea pe care ai mai trait-o doar in uterul matern.

Relaxare profunda si beneficii imediate:

O sedinta de AlphaSphere dureaza 25 de minute si te elibereaza de stres. Induce o relaxare profunda, stimuleaza creativitatea, cresterea eficientei, reincarcarea energetica, armonizarea respiratiei si relaxarea musculara. In plus, calmeaza tensiunile fizice, scade tensiunea si imbunatateste circulatia la nivelul pielii.

O experienta senzoriala, premiata la multe congrese stiintifice de profil (Berlin, Monaco, Delhi, Viena) prin care vei experimenta efecte fizice si mentale deosebite, studiate si sustinute de numeroase cercetari stiintifice complexe despre care poti afla mai multe pe pagina oficiala a Clinicii Eliade.

O sedinta de AlphaSphere costa 120 Ron/ 25 de minute (exclusiv la Clinica Eliade – Blvd Mircea Eliade 36; pentru prgramari, suna la +4 0374 48 88 88 / +4 0748 01 11 11).