Vrei un remediu pentru cearcane care sa-ti alunge cat ai clipi umbrele negre de sub ochi? Trece patrunjelul pe lista de cumparaturi beauty.

remediu pentru cearcane iaurt patrunjel
Cauti un remediu pentru cearcane care sa fie usor de facut si care sa aiba rezultate imediate? Iti recomandam o combinatie de patrunjel si iaurt. Vei fi uimita de rezultate!

De ce ai nevoie ca sa-ti faci un remediu pentru cearcane simplu si rapid

Patrunjelul contine vitamina K, un nutrient care, atunci cand este aplicat pe zona respectiva, reduce fluxul de sange pe respectiva portiune, unul dintre factorii-cheie care conduc la formarea cearcanelor. De-a lungul timpului, stratul gras al pielii de sub ochi se subtiaza, iar vasele de sange care stau la baza lui devin mai vizibile. Culoarea lor usor albastruie este ceea ce creeaza iluzia de cearcane sub ochi. Pentru a lupta impotriva lor incercati acest remediu pentru cearcane o data pe saptamana.

Remediu pentru cearcane – Ingrediente:

1 legatura de patrunjel proaspat

2 linguri iaurt simplu

Pune patrunjelul si iaurtul (care are un efect de răcire și hidratare pe piele) intr-un blender si amesteca-le pana cand se formeaza o pasta moale. Aplica apoi amestecul cu generozitate pe zona ta de sub ochi. Astepti sa-si faca timp de 20 de minute efectul si apoi clatesti cu apa calduta.

Afla si trucuri de machiaj pentru camuflarea cearcanelor!

Foto: Thinkstock