ingrijirea tenului femeie

Daca ai o intalnire business la prima ora, nu trebuie sa te trezesti cu cateva ore inainte ca sa fii gata. Regandeste-ti ritualul de ingrijire in asa fel incat sa salvezi minute pretioase! Iata 4 solutii pentru ingrijirea tenului.

Pentru ca ingrijirea tenului iti mananca adesea mai mult timp decat ti-ai dori, ne-am gandit la un plan de economisire a lui. Minutele extra pot fi folosite pentru un strop de somn sau pot fi dedicate unui mic dejun pe-ndelete!

Sa economisesti timp din ritualul de ingrijire nu inseamna neaparat ca trebuie sa sari peste anumite etape, sau sa le grabesti in asa fel incat rezultatul final sa aiba de suferit. Nu-ti sugeram sa pleci de acasa aratand mai neglijent decat de obicei, ci doar sa-ti regandesti pasii. In felul acesta vei profita din plin de timpul pe care-l dedici machiatului, coafatului si celorlaltor activitati de ingrijirea tenului.

1. Ingrijirea tenului – Organizarea cosmeticelor si a produselor esentiale de ingrijire

Oricat de creativ ti s-ar parea haosul in anumite contexte, este principalul vinovat pentru timpul pe care-l pierzi zilnic. Minutele pe care le petreci cautandu-ti creionul de ochi pot fi folosite ca sa-ti faci intregul machiaj. Daca-ti vei pastra mereu toate produsele pentru ingrijirea tenului la indemana si vei acorda mai multa atentie organizarii cosmeticelor, vei observa ca durata ritualului beauty se va diminua considerabil.

Cu produsele multifunctionale sari peste etape importante in machiaj

2. Ingrijirea tenului – Multitasking-ul e salvarea

Daca la job jonglarea diverselor sarcini poate scadea calitatea muncii tale, acasa nu exista acest dezavantaj. De exemplu, iti poti lasa parul sa se usuce de la sine in timp ce te machiezi si te poti epila in timp ce lasi balsamul sa actioneze asupra parului tau. In cadrul oricarui ritual beauty exista timpi morti pe care-i poti folosi istet.

3. Ingrijirea tenului – Foloseste farduri 2 in 1 si nu numai

Cand vrei sa sari peste etape “mancatoare” de timp, alege produse multifunctionale: sampon cu balsam, rujuri cremoase care se pot folosi si pe post de blush… Ce e mai bun decat fardurile 2 in 1? Un produs 3 in 1… In loc sa folosesti o crema hidratanta, un primer si un fond de ten, alege mai degraba o crema BB sau CC pentru ingrijirea tenului, care indeplineste toate functiile trio-ului.

4. Ingrijirea tenului – Gaseste-ti un look semnatura

Stim cat de mult iti place sa experimentezi, dar atunci cand scopul tau este obtinerea unui machiaj rapid e mai bine sa te bazezi pe ceva ce stapanesti deja. Adopta un make-up natural usor de realizat care se potriveste in orice ocazie si care poate fi transformat intr-un machiaj de seara printr-o simpla schimbare de ruj.

Foto: Thinkstock