Asa numitele sampoane uscate sunt spray-uri care pulverizeaza o pudra ce absoarbe sebumul de pe scalp si dau senzatia de par curat. Un sampon uscat este salvator daca il ai in portfard atunci cand esti prinsa pe picior gresit! Iata de ce il iubim!

sampoane uscate femeie
Iubim astfel de sampoane uscate deoarece ele te pot scoate dintr-o multime de incurcaturi! Iata ce beneficii iti aduce samponul uscat!

Sampoane uscate – intrebuintari

Cu ajutorul unor sampoane uscate poti rezolva problema unui par gras fara sa fie nevoie de spalare. Nu ai avut timp sa te speli pe cap de cu seara, iar parul tau arata neplacut dimineata?

Pulverizeaza sampon uscat pe suvite: creeaza carari pentru ca produsul sa ajunga la radacini, maseaza usor si periaza in toate directiile.

Foloseste astfel de sampoane uscate dupa sala, daca ai transpirat si ai planuri de iesit in oras. Acest procedeu iti va lasa parul fresh si frumos mirositor!

Sampoane uscate – cand e bine sa le folosesti

E ideal atunci cand ti se electrizeaza parul din cauza umiditatii. Pulverizeaza sampon la radacina; trece-ti mana prin par de cateva ori ca sa-l distribui si coafeaza ca de obicei. Daca ai parul cret, foloseste un sampon uscat pe baza de spuma.

Da volum parului. Daca ai parul fin, care se lipeste usor de cap, foloseste sampon uscat nu doar la radacina, ci pe tot parul ca sa-i dai volum. Dupa ce il aplici pe scalp, pulverizeaza si pe suvite si scutura-le cu degetele.

Foto: Guliver