3 dimensiuni terapeutice: energie, emotie si estetica

Sculptoplastica sau scultoplastia este o terapie de corectare a ovalului fetei si un procedeu unic de indepartare a tesuturilor adipoase. Fara interventii chirurgicale, fara durere sau timp de recuperare. Iti dam detalii!

Terapia este creata si brevetata de Julia Avram (singura practicanta a acesteia). Scopul este intinerirea fetei si mentinerea unui oval ideal, sfidand forta gravitatiei.

Ce pot sa-ti spun este ca rezultatele se vad dupa prima sedinta. Mie nu mi-a venit sa cred dupa ce m-am privit in oglinda!

Sculptoplastia dupa prima sedinta

Ce am observat: pometii mi s-au ridicat si barbia s-a relaxat, schimband cu totul aspectul fetei obosite cu care ma prezentasem la intalnire.

Doamna Avram a avut un succes rapid cu aceasta inventie si a colaborat chiar si cu Scala din Milano sau cu oameni influenti din sfere diferite, de la artisti, la personalitati politice.

Cum functioneaza Sculptoplastia?

De-a lungul timpului toate emotiile si energia negativa se acumuleaza de cele mai multe ori pe fata, ochii se ingreuneaza, la fel ca pielea, pometii cad, barbia aduna tensiuni, oboseala si stresul fiind factorii principali ai blocajelor energetice care duc la formarea depunerilor si a ridurilor. Sculptoplastia este o procedura complexa de imbunatatire a cailor energetice si emotive care culmineaza cu netezirea laturii estetice  – fata ti se relaxeaza, anumite trasaturi se  repozitioneaza in starea lor optima, esti mai luminoasa si pari muuult mai odihnita! Pe scurt, prin masaj, (nu uita, unul brevetat si altfel decat te astepti, fiind intens, fara sa doara) Iulia transforma grasimea in energie, pielea obtinand volum si tonus.

Etapele procedeului de Sculptoplastie

Cum spuneam, Julia Avram mizeaza in timpul acestei terapii pe trei elemente: energie (prin curatarea la nivel energetic), emotie (armonizarea temperamentala) si estetica (ca slefuire a fetei orintr-un masaj manual, cu mainile goale). Efectele acestei terapii tridimensionale se vad imediat; sunt recomandate 12 sedinte, dar poti vedea rezultatele dupa prima intalnire cu dna Julia Avram.

Pretul este oferit la cerere, iar pentru programari poti suna la 0720 228 000

Text: Cristina Tomas, Foto: Sculptoplastica.