cele mai frumoase sprancene femeie

Toate ne dorim sa avem cele mai frumoase sprancene. Ca sa le obtinem, apelam la tendinte, fara sa tinem cont ca poate nu ni se potrivesc. Sau interpretam gresit trendurile, iar rezultatul e devastator. Iti spunem tot ce trebuie sa stii despre sprancene groase si bine ingrijite - directia anului 2015.

Make-up artistii ne spun de sezoane bune ca cele mai frumoase sprancene sunt cat se poate de naturale. De aici se naste o mica neintelegere, cu mari efecte inestetice. Iti explicam ce inseamna sprancene groase si cum trebuie sa le ingrijesti. 

Cu siguranta, fiecare dintre noi a facut o gafa importanta incercand sa obtina cele mai frumoase sprancene la moda. Fie ca am mers la persoana nepotrivita sa ne penseze. Fie ca am luat in considerare doar trendurile, fara sa le adaptam tipului nostru de fata. Fie ca am luat, pur si simplu, o penseta si am facut ravagii.

Cele mai frumoase sprancene: groase dar nu exagerate!

Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne bucura.

Sprancenele ocupa cel mai important loc in echilibrul trasaturilor tale

Ne-am intors catre natural si firesc, catre sprancene groase, fumos ingrijite.

Si accentuam ideea de ingrijire, fiindca cele mai multe dintre femeile care aleg acest trend il aplica gresit.

V-o mai aduceti aminte pe Madonna in Like a Virgin? Ei bine, nu despre acel tip de sprancene este vorba! Make-up artistii ne-au facut acest joc sezonul trecut. In primavara vara 2015 trendurile s-au schimbat, iar specialistii pun accent pe o linie curata, bine definita, eleganta a sprancenelor.

Cum obtii cele mai frumoase sprancene

Simplu si in 3 pasi, avand in vedere nonstop ca prea mult, la nivelul sprancenelor, este perceput de ceilalti ca EXAGERAT de mult.

1. Pregatirea sprancenelor

Lasa-ti sprancenele sa creasca si ai rabdare. Chiar daca esti pensata foarte subtire, in maxim 2 luni vei ajunge la forma lor naturala. Ingrijeste-le cu ulei de ricin pentru a le accelera cresterea. Si abtine-te cand simti ca nu mai suporti firele crescute inestetic. Curand vei scapa de ele.

2. Cele mai frumoase sprancene si forma perfecta

Mergi la un specialist care le va ajuta sa-si recapete linia, pensand doar acolo unde trebuie, fara sa le ia din grosime. Nu face asta acasa! Le poti ingriji ulterior de una singura, dar forma, daca vrei cele mai frumoase sprancene, trebuie sa le-o dea cineva care stie cum sa le aranjeze in acord cu trasaturile tale.

3. Intretinerea si machiajul sprancenelor

Ustensile necesare ca sa ai cele mai frumoase sprancene: Ca sa intretii sprancenele, ai nevoie de o penseta, o forfecuta bine ascutita, o perie, un creion si un fixator.

Ce trebuie sa faci regulat pentru a avea cele mai frumoase sprancene: Penseaza firele rebele care cresc in afara liniei trasate la salon. Periaza sprancenele din timp in timp in sus si tunde firele care cresc prea lungi. Foloseste creion pentru sprancene sau fard in nuanta lor, pentru a le defini zilnic. Puncteaza-l discret printre fire, astfel incat sa aiba un aspect natural. La final, fixeaza-le cu un creion special sau o ceara fixatoare.

Foto: Guliver