Formule imbunatatite care acopera imperfectiunile si ajuta tenul

Cosmetice corectoare de ultima genertie camufleaza oboseala sau imperfectiunile. Din multitudinea de oferte ne-au convis 3 si va spunem ca merita sa le aveti in trusa de machiaj.

Toate avem nevoie, la un moment dat sau aproape zilnic (in functie de norocul fiecareia), de un corector bun, care sa mascheze nesomnul sau somnul de proasta calitate. Care sa ascunda mici imperfectiuni care ne dau batai de cap dimineata, cand avem doar 5 minute pentru un machiaj!

Cosmetice corectoare recent lansate: detalii si trucuri

Trebuie sa stii de la bun inceput ca un corector bun nu trebuie sa se vada. In plus, noua generatie de cosmetice corectoare vine si cu proprietati de ingrijire a zonelor cu probleme, in general zone cu piele fina, sensibila. Alege corectorul in ton cu nuanta ta si in functie de problemele pe care le ai. Noi iti spunem ce produse noi performeaza.

Fake Up, Benefit 

Disponibil in trei variatii de nuante, aceasta formula nu doar corecteaza, dar si hidrateaza. Este conceput pentru a ascunde cearcanele, pentru a relaxa zona din jurul ochilor si pentru a o hrani cu vitamina E si extract din seminte de mar.

Truc: Poate fi refolosit pe parcursul zilei, peste machiaj, si ce ne place cel mai mult este finisarea naturala pe care Fake Up o confera zonei de sub ochi, rezolvand, in acelasi timp, si problemele specifice acesteia.

Fake Up, Benefit, 115 Ron (exclusiv in magazinele Sephora);

Stick corector 14 H Dermablend, Vichy

Un produs de farmacie, noul Dermablend are o putere mare de acoperire fara sa arate a masca. Textura e supla, usor de aplicat si rezistenta pentru 14 ore – prea mult, dar este vorba de recorduri atinse si business. Cremos si fin, isi face treaba excelent!

Truc: Poate fi folosit si de cele cu piele foarte sensibila, tocmai de aceea nu contine parfum si are SPF 30!

Stick corector 14 H Dermablend, Vichy, 87 Ron;

8HR Wear Perfect Cover Concealer, Sephora

Cata bucurie cand am descoperit corectorul de la Sephora, nu-ti imaginezi! Contine micropigmenti corectori care ajuta enorm la netezirea zonei de sub ochi, mascheaza imperfectiuni, persista timp de 8 ore si e foarte stabil si rezistent.

8HR Wear Perfect Cover Concealer, Sephora, 64 Ron;

Trucuri de aplicare pentru noile cosmetice corectoare 

Foloseste corectorul fie cu degetul, fie cu pensula, dar ai grija ca inainte de contactul cu zona ochilor, aplicatorul sa fie curat, proaspat igienizat.

Text: Cristina Tomas, Foto: PR.