Am facut o pasiune pentru unul dintre cele mai placute si eficiente uleiuri de fata: Biotherm Liquid Glow! Ti-l recomand din 3 motive: hidrateaza placut, fara a lasa fata grasa, este antioxidant si multi-functional.

uleiuri de fata inovatoare sticluta
Uleiuri de fata inovatoare: Biotherm Liquid Glow

De ce este printre cele mai bune uleiuri de fata?

Biotherm a cumulat ingrediente de calitate cu cea mai noua tehnologie pentru a formula acest ulei. De obicei, ne gandim la o textura grasa care incarca pielea, dar Liquid Glow nu este unul dintre acele uleiuri de fata. Acesta revigoreaza natural si instant tonusul pielii, cu o textura non-grasa. Poate fi folosit ca atare sau combinat cu diverse creme, in doze diferite, in functie de nevoile fiecareia. Plus, textura este placuta, fata redevenind mata imediat, dar mai luminoasa si, evident, bine hranita.

Liquid Glow lupta impotriva celor 3 dusmani ai stralucirii: deshidratarea, aspectul mat si imbatranirea prematura. Cum? Detine cea mai mare concentratie (de 20 de ori mai mare ca la multe produse similare) de Astaxanthin – acesta detine de 100 de ori mai multi antioxidanti decat Vitamina E. Liquid Glow hraneste pielea cu un mix de ingrediente regenerante care incarca pielea. Ofera protectie activa impotriva agresiunilor, tenul mentinandu-se neted si luminos, iar protectia pe baza de colagen intarzie imbatranirea pielii.

Uleiul poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Este multi-functional, confortabil si ideal in acest sezon climatic de tranzitie.