Cele mai frecvente greseli de machiaj sunt si cele care te imbatranesc sau iti vulgarizeaza trasaturile. Iti spunem care sunt cele 3 pacate capitale in beauty si solutiile aferente!

cele mai frecvente greseli de machiaj femeie
Aplicarea fondului de ten in exces se numara printre cele mai frecvente greseli de machiaj

1. Cele mai frecvente greseli de machiaj – Fond de ten in exces

Ne petrecem minute bune in fiecare zi in fata oglinzii, incercand sa mascam defecte si sa evidentiem atuuri. Ne place sa ne ajutam de produsele de machiaj pentru a arata mai bine. Insa facem adesea erori de make-up ce transforma machiajul din aliat, in inamic. Iata cele mai frecvente greseli de machiaj!

Toate vrem sa avem un ten impecabil, iar fondul de ten si pudra se fac responsabile pentru implinirea acestei misiuni. Sunt convinsa ca fiecare femeie a exagerat, cel putin o data in viata, cu aplicarea fondului de ten. S-a facut astfel vinovata de una dintre cele mai suparatoare greseli de make-up. O fata care arata ca o masca, nu e deloc feminina ci mai degraba vulgara.

Cele mai frecvente greseli de machiaj – Problema. Fondul de ten in exces este calea sigura pentru a adauga chipului cativa ani in plus. Pentru acest pas in machiaj, conteaza calitatea, nu cantitatea! Gaseste-ti formula de fond de ten dupa piele si invata s-o aplici moderat!

Solutia. In primul rand, aplica machiajul in lumina naturala pentru a nu fi tentata sa exagerezi! Apoi, dupa ce folosesti fondul de ten, tapoteaza bine, cu ajutorul degetelor, in zonele unde se formeaza riduri.