Yves Rocher nu inceteaza sa ne uimeasca prin multitutinea de produse cu ingrediente de origine vegetala.

Te-ai gandit ca pectina din mar este atat de bogata in elemente nutritive active, incat sa o regasesti intr-un serum de fata? Stim ca marul este simbolul unui corp sanatos, dar iata ca-l putem folosi si in ingrijirea pielii.

De fiecare data cand primesc spre testare produse de la Yves Rocher, ma bucur teribil! Sunt fan declarat si am motive obtinute in ani, de cand sunt clientul lor. Folosesc produse vegetale, texturile lor sunt atat de placute si preturile sunt pentru buzunarul tuturor. Mi-am propus sa incerc noul serum vegetal lansat de ei. Acesta contine oligozide din mar, un ingredient ce actioneaza impotriva ridurilor si pierderii stralucirii tenului. Il ambalaj gasesti patru fiole pe care iti recomand sa le folosesti dimineata, cand te trezesti cu fata obosita. Continutul unei fiole e ca o cura expres de luminozitate si relaxare pentru ten. Datorita efectului detensionant pe care il ofera, Sérum Végétal intinde instantaneu trasaturile fetei, ceea ce toate ne dorim cand dormim prea putin sau prea agitat. Acizii de fructe au puterea de a revigora rapid pielea fetei iar faptul ca ii gasim intr-un serum, este o veste imbucuratoare!

Asadar, aplica o fiola direct pe pielea curata si uscata, maseaza putin si peste acest serum, foloseste o crema de zi specifica tenului tau. Este o baza foarte buna si pentru machiaj, eu insami am aplicat machiaj dupa 10 minute de la folosirea serumului. Nu stiu exact daca acesta a fost mai rezistent, nu m-as pronunta in acest sens, dar altfel, pielea a fost cu siguranta mai radioasa.

Fiole antirid & stralucire Sérum Végétal, Yves Rocher, 38 lei