Ingrijirea ochilor: Focus on Your Eyes, Limye, Naturys

Datorita finetii pielii din jurul ochilor, aceasta zona necesita atentie sporita. Astazi am ales sa iti vorbesc despre un set de produse excelente pentru ingrijirea ochilor, doldora de extracte bune si eficiente.

Pentru ca ingrijirea ochilor nu poate fi ignorata sub nici o forma, pielea din aceasta zona fiind extrem de sensibila si fina, Naturys  a elaborat un kit special: Focus on Your Eyes, parte din gama Limye de la Naturys.

Setul pentru ingriirea ochilor Naturys Focus on Your Eyes contine trei produse eficiente, cu rezultate rapide: o apa micelara, o emulsie pentru conturul ochilor si masca de ochi. Efectul de iluminare, de lifting, de refacere si regenerare a pielii se datoreaza ingredientelor utilizate, ca: extract de Mate, Papaya, Mazare, Ceai Verde, Trandafir de Damasc si multe alte extracte bune pielii.

3 pasi pentru ingrijirea ochilor

Apa micelara este destinata unui proces care, recunoastem, ni se pare o corvoada uneori, demachierea. Acest produs permite o curatare rapida a ochilor si contine particule revolutionare de surfactanti, ce indeparteaza in mod delicat orice urma de fard, mascara sau dermatograf. In plus, extractul de Gardenia ofera apei micelare o doza de pigmenti care actioneaza in mod favorabil asupra tegumentului periocular.

Ingrijirea ochilor este un proces mai special datorita pielii foarte subtire din aceasta zona. De aceea, Naturys a dezvoltat in cadrul liniei Limye o formula ce lupta impotriva liniilor fine, a ridurilor de expresie sau a ochilor umflati. Emulsia pentru conturul ochilor actioneaza, de fapt, asemeni unui tratament ce imbunatateste aspectul pielii din zona ochilor. Printre componentele acestui produs se gasesc extracte de avocado, ovaz si hibiscus.

Pasul trei din acest ritual pentru ingrijirea ochilor il reprezinta masca unidoza din kit-ul Focus on Your Eyes ce confera  stralucire si fermitate din plin ochilor.

Dupa patru saptamani de utilizare a kit-ului pentru ingrijirea ochilor, rezultatele sunt vizibile, studiile efectuate inregistrand o scadere a nivelului de pigmentare a pielii, o imbunatatire a luminozitatii ochilor si un efect de lifting.

Kit pentru ochi Focus on Your Eyes, Limye, Naturys, 265 Ron;