Fiole Matricium pentru sanatate si frumusete

Regenerarea pielii este un proces care ne ajuta sa aratam mai tinere. Din acest motiv, multe laboratoare de cercetare stintifica duc aceasta lupta pentru a lansa cele mai eficiente si cele mai de succes formule si produse.

Matricium de la Bioderma este o descoperire dermatologica de proportii, care a obtinut un brevet mondial. De ce? Pentru ca este un veritabil regenerator cutanat, un complex biologic pentru sanatatea pielii, fara precedent. Se comporta ca un micromediu de viata perfect, celulele cutanate redevin functionale, stresul oxidativ este neutralizat, iar sinteza naturala de fibre elastice si de acid hialuronic este reactivata.

Matricium recreeaza mediul natural al pielii, furnizandu-i substante nutritive esentiale.

Mai exact, aceste fiole contin 63 de substante active 100 % bio-compatibile, care exista in piele in mod natural si care ajuta regenerarea tesuturilor si reinnoirea celulelor. Cand ajung în piele, toate aceste substante actioneaza direct în procesele biologice cutanate.

Matricium poate fi utlizat in doua scopuri: curativ si preventiv. In scop curativ, acesta poate fi folosit pe o piele fragila, afectata sau lezata. Poate completa anumite tratamente dermatologice sau estetice, poate fi folosit dupa arsuri de gradul I sau dupa expunere indelungata la soare. De asemenea, in cazul dereglarilor hormonale care lasa urme pe piele. Preventiv, produsul lupta impotriva factorilor de mediu (clima, poluare, stres sau fumat) sau a oboselii cutanate. 100% inspirat de piele, produsul nu contine conservanti, coloranti, parfum, parabeni, asigurand astfel o toleranta perfecta si regenerarea pielii in parametrii ideali.

Se aplica dimineata si seara, pe pielea perfect curata. Produsul este prezentat in monodoze, sub forma a 30 de fiole de 1 ml si se gaseste in farmacii.

Tratament in monodoze Matricium, Bioderma, 199 Ron