Toate vrem un ten curat si luminos, dar ce facem pentru asta? Cele mai bune rezultate le obtinem cand recurgem la un ritual de ingrijire care include creme sau serumuri de fata cu actiune tinta: luminozitate. Iata 3 formule noi care nu dau gres!

ten curat si luminos creme
Ten curat si luminos: Avon Nutra Effects Radiance

Ten curat si luminos – Seminte benefice

Avon lanseaza o noua gama de ingrijire bazata de complexul Active Seeds, pentru un ten curat si luminos. Nutra Effects activeaza puterea semintelor de rodie, chia si strelitia, care regenereaza tenul. Este imbogatita cu vitamina E si provitamina B5, gama fiind adecvata si pentru ten sensibil, deaoarece nu contine parabeni, ftalati sau coloranti.

Radiance pentru un ten curat si luminos
Este potrivita tenului patat, lipsit de stralucire. Formula Radiance actioneaza asupra pigmentarii pielii, care are trei cauze: melanina din piele depusa in exces, hemoglobina si colagenul deteriorat. Semintele de strelitia uniformizeza si redau luminozitatea pielii stimuland productia de colagen 3, cu rol in mentinerea luminozitatii tenului, a carui nivel scade odata cu varsta. De asemenea, acestea regleaza nivelul pigmentilor implicati in patarea anormala, hidrateaza si stimuleaza reinnoirea celulara.

Crema Nutra Effects Radiance, Avon, 17,99 Ron;