utilizarea apei termale moduri de folosire

Aflam de la specialistii Eau Thermale Avene cum ne ajuta apa termala si care sunt modurile de folosire, la care nici nu te-ai fi gandit. Iata tot ce trebuie sa stii despre utilizarea apei termale.

Apa termala are proprietati unice si este folosita pe tot parcursul anului, dar in mod deosebit vara, fiind recomandata in rutina zilnicade ingrijire a pielii sensibile, alergice sau iritate. Probabil ca stii deja ca este calmanta, anti-iritanta si anti-inflamatorie, dar ce este mai putin cunoscut sunt metodele variate de utilizare a apei termale. Tocmai de aceea, expertii pielii sensibile de la Avene ne explica cum putem folosi apa termala si ne recomanda, in aceasta perioada, ingrijirea pielii iritate sau expuse excesiv la soare cu aceasta apa binefacatoare. Iata ce trebuie sa stim despre utilizarea apei termale.

Utilizarea apei termale – 9 moduri de folosire:

1. Calmeaza arsurile solare si pielea expusa excesiv la soare

2. Pentru calmarea inrosirii faciale si a iritatiilor pielii

3. Ajuta la fixarea machiajului

4. Pentru calmarea pielii afectate de intepaturi, mancarime, eczeme

5. Pentru tonifierea tenului dupa demachiere

6. Dupa epilare, pentru a calma senzatia de arsura si disconfort

7. In calatorii, pentru o senzatie de reimprospatare

8. Pentru barbati, dupa barbierit

9. Pentru pielea delicata a bebelusului, de la calmarea iritatiilor, la schimbarea scutecului

Utilizarea apei termale: atuu-uri incontestabile

Datorita proprietatilor calmante, apa termala este singurul produs recomandat sa insoteasca orice tratament dermatologic. Apa termala Avene are un continut redus de minerale (206 mg/l), profil calciu/magneziu bicarbonat cu raport Ca/Mg = 2, este bogata in oligoelemente precum siliciul (10,6 mg/l) – acesta fiind un element organic esential in regenerarea tesuturilor si intinerirea pielii. Apa termala are un pH neutru, fiind inclusa in formule dermato-cosmetice si stand la baza tuturor produselor din portofoliul Eau Thermale Avene.