Decodam misterul cosmeticelor care promit tineretea

Un tratament antirid inseamana si hidratarea tenului intr-o maniera intensiva. Acidul hialuronic este ingredientul minune care ne ajuta cu aceasta sarcina complicata. Despre el trebuie sa stii cateva lucruri esentiale si trebuie sa-ti intre in reflex sa-l cauti pe etichetele cosmeticelor.

Ieri ti-am decodat retinolul si rolul lui pentru intinerirea tenului. Dar daca vorbim despre un tratament antirid eficient, nu putem ignora acidul hialuronic, una dintre cele mai cunoscute substante din cosmetologie. Din pacate, e cunoscuta mai mult dupa nume si mai putin pentru beneficiile sale speciale, intre care hidratarea pielii – o necesitata, indiferent de varsta!

Tratament antirid cu accent pe hidratarea tenului: Acidul hialuronic

Decodare: Acidul hialuronic are un rol primordial in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Ce trebuie sa retii este ca, odata cu inaintarea in varsta, capacitatea corpului de a produce acid hialuronic scade iar efectele acestei lipse sunt oglindite de aparitia ridurilor, a liniilor fine si a deshidratarii. In prezent, acidul hialuronic este folosit intr-o multime de produse ce ii exploateaza proprietatile hidratante dar si in chirurgia plastica, injectiile cu acid hialuronic fiind folosite cu succes pentru a umple ridurile si pentru a rehidrata, actionand functia fibroblastica si sinteza de colagen.

Incearca un tratament antirid puternic: Fluid Hyaluronic de la Biocyte 

Iata un produs cu adevarat potent! Continand cea mai mare concentratie de acid hialuronic pentru uz extern, adica uzul la domiciliu (1%), Fluidul Hyaluronic de la Biocyte reprezinta un tratament antirid cu efect de lifting, o alternativa viabila pentru injectiile cu hialuron. Acidul hialuronic pur hidrateaza, reface si netezeste pielea gatului, a fetei si a pieptului avand un uimitor efect de lifting.

Fluid Hyaluronic, Biocyte, 200 Ron (disponibil in Plafar);

Text: Cristina Tomas, Foto: PR;