Philips lanseaza Lumea, un nou gadget care inhiba cresterea parului nedorit. Bazat pe tehnologia IPL si dezvoltat impreuna cu oameni de stiinta si experti dermatologi, Philips Lumea este cel mai nou instrument beauty cu care ne putem ingriji, in confortul si intimitatea propriei case.

Tehnologia IPL cu Philips Lumea SC2008

O piele fina, cu IPL

Sezonul de primavara este cel mai bun moment pentru a incepe un tratament de indepartarea a parului, astfel incat la vara sa nu mai avem aceasta grija. Philips Lumea Precision Plus SC2008 este o solutie wireless (fara fir) de a preveni reaparitia parului de pe fata si de pe corp. Impulsurile delicate de lumina, aplicate cu regularitate, mentin pielea neteda. Cum se intampla? Lumea aplica impulsuri delicate de lumina, la radacina parului, aceasta fiind absorbita de catre melanina (pigmentul) din par, fiind apoi transformata in energie luminoasa. Aceasta energie luminoasa ajunge in radacina firului de par, stimuland foliculul firului de par sa intre in faza latenta. In consecinta, parul cade in mod natural, iar regenerarea este incetinita. Repetarea regulata a acestui tratament ofera o piele fina, pentru timp indelungat.

Studiile Phlips arata o reducere semnificativa a parului dupa patru tratamente bilunare cu tehnologia IPL Lumea, avand ca rezultat o piele matasoasa, fara par. Pentru mentinerea acestor rezultate, este suficient sa repeti tratamentul, la nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia, in functie de ritmul de crestere al parului.