Doar e weekend , asa ca iti poti face timp de rasfat si de un tratament antirid pe cinste! Cei de la Ida Spa ne propun tehnica speciala de lifting si interventia Biotec ce combina tehnologii avansate, pentru a indeparta semnele imbatranirii tenului.

Tratament antirid Biotec Triple Tec Anti-Wrinkle Facial de la Elemis

Cel mai nou tratament antirid, marca Ida Spa, este Biotec Triple-Tec Anti-Wrinkle Facial si chiar merita incercat, in cazul cand iti doresti sa faci ceva pentru prospetimea si tineretea tenului. Interventia faciala netezeste perfect ridurile fine, reda elasticitatea, flexibilitatea, pielii si indeparteaza semnele imbatranirii tenului.

Tratamentul antiaging Biotec face parte din portofoliul Elemis si actioneaza in profunzimea pielii, la nivel celular.  Este recomandat tenului matur, tintind zona fetei si a ochilor.

Tratament antirid performant

Datorita unui compus dintr-un complex de tripeptide, coaja de mesteacan african si omega 3 & 6, numit Lines & Wrinkle Activator, tratamentul face minuni! Pielea este intens hidratata cu ajutorul unei doze bune de acid hialuronic si este reenergizata prin nutrientii de chihlimbar, in timp ce impulsurile cu microcurenti redau fermitate si netezesc tenul. Tratamentul antirid mai foloseste si terapia cu lumina combinata, cu o infuzie bogata în O2 pentru tratarea ridurilor si a linilor fine.

Rezultatele sunt remarcabile chiar de la prima sedinta, iar efectele dureaza, arpoximativ, trei saptamani.

Tratament antirid Biotec Triple Tec Anti-Wrinkle Facial de la Elemis, 390 Ron – dureaza 60 de minute si il poti incerca la Ida Spa (Corbeanca/Ilfov)